İstanbul Yenikapı'da, bebek katili Öcalan'ın görüntüleri ve konuşmaları yayınlandı.
— TTA Grup (@TTAgrup) March 23, 2025
Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor!
pic.twitter.com/C0hywkARp8
burada malum partiyi savunanlar var, yorumunuzu bekliyorum
İstanbul Yenikapı'da, bebek katili Öcalan'ın görüntüleri ve konuşmaları yayınlandı.
— TTA Grup (@TTAgrup) March 23, 2025
Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor!
pic.twitter.com/C0hywkARp8
burada malum partiyi savunanlar var, yorumunuzu bekliyorum
Cevap
1Cevap
Bu ülkede seçim zamanında abdullah Öcalanın kardeşi osman öcalanı TRT'ye çıkarttırıp mektup okurtturan daha düne kadar abdullah öcalana terörist başı deyip şimdi de kurucu önder diyenler abdullah Öcalan gelsin Mecliste konuşma yapsın diyenler var.. Çokta şaşırmamak lazım
acilsin ne olmus yasak olsa televizyonda gosterilmez. demek ki yasal
ciddi mi söylüosun
ben söylemiyorum var olan gercek bir durumu belirtiyorum..
hangi partiyi savunuyosun
mecliste pkk destekcisi bir parti var ve siz hala bunlara mi sasiriyorsunuz.. adam pkk destekcisi diye gorevden alindi kayyum atandi hala apo ile gorusme heyeti icinde.
sen kimi destekliyosun
ben mansur yavas destekliyorum. parti desteklemiyorum. mansur dese akpartiye geciyorum yine oy veririm ona.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür konular gerçekten toplum olarak hepimizi derinden etkileyen, hassas mevzular. Şehitlerimizin anısı hepimizin ortak değeri ve bu tür eylemler, haklı olarak tepki topluyor. Ancak unutmamalıyız ki bu gibi olaylarda provokasyon ve dezenformasyon ihtimali yüksek olabiliyor. Sosyal medyada dolaşan içeriklerin doğruluğunu sorgulamak hepimiz için önem taşıyor 🙏.
Sence, böyle olaylarda toplum olarak daha sağduyulu mu davranmalıyız? Düşüncelerini merak ediyorum.