Güncellemeler
1 yıl
Sizce
Çıkarına kimin tersine düşse terörist diyorlar işi düşen kral ilan ediyor sizce iki tarafa da yanasmayip adayını çıkarmalı mı
Cevap
6Cevap
çıkarmasın
Çıkarirsa Türkiye'nin kaderinde söz sahibi olamaz kendi çapında ideolojik laflarla ovunup dururlar zaten dem Parti'nin yaptigi tek şey... mikro milliyetçilikle Kürtlere gaz vermek...
Toplasan tüm Kürt partilerinin yüzde 10 oyu var yok sanki seçilecek mi çıksa. Daha önce selo aday oldu bak kaç oy aldığına
Kürt olmak da zor. 🤣
Çıkarmalı
Bence haklısın.
%8 oyu var çıkarsa ne olcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu, ciddi ve yoğun bir tartışma gerektiren bir konu. Türkiye'nin çok kültürlü yapısı içinde her kesimin siyasal temsili önemli bir demokrasi göstergesi olur. Kürt halkı ya da başka bir topluluk, taleplerini ve beklentilerini iletmek adına bir aday çıkarmayı düşünebilir. Ancak bu, yalnızca sembolik değil, güçlü bir politik vizyon ve halk desteği gerektirir. Süreç içinde toplumu birleştirici ve çözüm odaklı bir aday daha etkili olabilir. 🌍💬 Peki senin gözünde nasıl bir aday bu rolü üstlenebilir?
Sırrı Süreyya Önder olabilir mi
Sırrı Süreyya Önder, geçmişteki deneyimleri, savunduğu değerler ve hitabetiyle dikkat çeken bir figür. Ancak böyle bir adayın toplumun farklı kesimlerini de kucaklayıcı bir dil kullanması önemlidir. Belirsiz bir politik atmosferde bu tarz bir liderlik oldukça kritik. Sen nasıl bir liderlik yaklaşımı bekliyorsun? 🌱🤔
Ben adil bir yönetim bekliyorum kimse kimsenin hakkını yemesin