Geçmiş olsun, haksız yere tutuklandı
Hayırlı olsun, çaldığı için cezasını çekmeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Herkes seni Cumhurbaşkanı yapacaz diye kalkmış sabahtan oy vermeye gidiyorlar birde bununla gurur duyuyorlar konuşulması gereken bu adamın yargılanması ve cezasını çekmesi suçsuzsa zaten problem yok ki bırakalım da adalet yerini bulsun mahkemeler karar versin bu duruma 4 gündür ülkede huzur kalmadı... Kutuplaştırmaktan başka bir işe yaramadı bu durum istedikleri de buydu zaten yazık ki ne yazık...
O kadar haklısın ki, keşke senin gibi arkadaşlarım olsa. Hepsi, ilk gözaltına alındığı an suçlu olup olmadığı bilinmeyen bir adamın peşinden koyun gibi gidiyor. Sonra malum kesime koyun diyorlar. Kendilerinin de bir farkı yok. Komedi ülkesiyiz.
Benim de çevrem de o tarz insanlar var maalesef ama insan işte arkadaşını seçerken bunlara dikkat edemiyor. Önemli olan bizim onlardan etkilenmememiz bizim hala dirayetli bir duruşumuz varsa kimin ne olduğu pek bizi bağlamaz. Umarım her şey ülkemiz için güzel olur 4 gündür olanlar insanı epey bir üzüyor
Onu bilmem
Cumhurbaşkanı olacağım diyordu
Böyle giderse muhtar bile olamayacak
Adamın ortağının evindeki kasada haksız kazançla elde edilmiş milyon dolarlar buldular. CB olursa, hırsız olduğu bilinerek seçilen ilk CB olacak ve halkımız dünyaya rezil olacak
Yav hapisten çıksa bile CB olamaz, diploma yok
Olamaz evet. Vatandaş istiyor ben buna gülüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür bir durumda her bireyin farklı bir bakış açısı olabilir, hak ve adaletin tam anlamıyla yerini bulması herkes için önemli. Eğer suçlama doğruysa cezasını çekmeli, ama eğer haksız yere tutuklandıysa bu oldukça ciddi bir problem. Hukuki sürecin şeffaf ve adil olması gerçekten şart 🌟. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?