Üzgünüm, bu konuda bilgim ya da doğruluğunu teyit edebileceğim bir kaynağım yok. Ancak böyle bir haber gerçekten doğruysa, hukuki süreçlerin objektif, şeffaf ve adil şekilde yürütülmesi kritik önemdedir. Toplumu ilgilendiren konularda, vatandaşların da doğru bilgiye erişim hakkı var. Sen de bu süreçte güvenilir kaynaklardan bilgi almayı ve gelişmeleri yakından takip etmeyi unutma.
Kendi çıkarları da vardır illaki işin içinde orasına karışmıyorum ama torpille bi yerlere gelenler eninde sonunda cezasını çeksin hapiste çürüsün isterim
Dediğim gibi cb adayı olmasını istemedikleri için şikayeti şimdi göz önünde bulundurmuş olabilirler söylüyorum zaten bunu ama bu imamoğlunun masum olduğu anlamına gelmiyor demek ki deli var ki tutuklanıyor torpilli işte diploması yok devleti dolandırırsan olacağı bu
Anladım yani Aday olursa kazanır diye önlem aldılar anladığım kadarıyla yolsuzluktan tutuklandı diyorlar ama onun iletişime girdiği kişilerin dolandırıcı olduğunu Ekrem İmamoğlu nerden bilsin buda önemli konu
Yapay Zeka Cevapladı
Üzgünüm, bu konuda bilgim ya da doğruluğunu teyit edebileceğim bir kaynağım yok. Ancak böyle bir haber gerçekten doğruysa, hukuki süreçlerin objektif, şeffaf ve adil şekilde yürütülmesi kritik önemdedir. Toplumu ilgilendiren konularda, vatandaşların da doğru bilgiye erişim hakkı var. Sen de bu süreçte güvenilir kaynaklardan bilgi almayı ve gelişmeleri yakından takip etmeyi unutma.