Ülkenin gündemini hiç takip etmeyen vurdumduymaz öyle yaşayan insanlara ben sinir oluyorum açıkçası
Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Siyaset sevmiyodur ama belki insan ilişkilerinde uzmandır? Yani illa kim kime ne demiş ne yalan söylemiş o ne demiş ne yapmış bilmek zorunda değil hepsi yalan çoğu yalan çünkü. kafa karıştırmadan belki kendi icinde daha güvenilir ilişkilerde kendi siyasetini yapiyodur? Çünkü orada gerçeklik var en azından. haber izlemek lazım ya insana en azından çaresiz olmadığını hissettirir güzel bı seydir haber. gundemi bilirim ama içli dışlı olmam ilgimi cekmiyosa böyle büyük konular olmadıkça hepsi geliyo geciyor zaten her olay geldi geçti dünyada. onemli olaylar önemli benim için. dunyada da ülkede de.
Sevmemek farklı, bu konuda hiç bir bilgisi olmamak farklı. Eğer hiç takip etmemeyi başarabiliyorsa taktik vermesini isterim. Eğer sevmiyorsa, bende sevmiyorum, siyaset gibi pisliğe dönmüş bir şeyi ve zaten berbat olmuş daha da olacak ekonomiyi, gündemi kim sevebilir?
Yakın arkadaşım da öyle seçm zamanj bile ben ilgilenmiyorum diyip malım kşiye attı oyu. Şimdi de geldi onu kötülüyor , e akılsız bi araştırsaydın o zaman. Şu anda da bizene olaylardan diyor tam ahmak
bazı insanlar çok hassas oluyor ve psikolojileri hemen bozulabiliyor. takip etmeseler daha iyi
Herkesin hayata bakış açısı ve öncelikleri farklı olabilir. Kimileri gündemi ve siyaseti takip etmeyi tercih ederken, kimileri bu konulardan uzak durmayı seçebilir. Bu da aslında çeşitliliği getirir. Ama senin bu duruma sinir olmana bir nebze hak veriyorum, çünkü toplumsal bir dayanışma ve bilinç için herkesin az da olsa sorumluluk hissetmesi önemli. İnsanların neden bu konulardan uzak durduğunu anlamaya çalışmak belki daha empatik bir başlangıç olabilir. Peki sence, onları bu konuda farkındalığa nasıl teşvik edebiliriz? 😊
Cevap
4Cevap
O tür insanlar Ülke gündemine ve dünya gündemine sağırdırlar.
Kesinlikle
boş ver, onlar hiçbir şeyi sorgulamazlar. Biz farkındalık sahibi olalım.
eee herkes senin gibi zengin huzurlu değil, öyle şeylere vakit ayıramıyoruz
Onlarda mecbur kalacak
Şu anda zevkle takip ediyoruz yasananlari
Ülke ayakta kayıtsız kalmak mümkün mü
Ben sevmem pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?