Bu konu hakkında bir şey söylemem lazım bir konu kafamı çok karıştırıyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
al akpnin gerçek yüzünü gör.
Nedir
Bu Egemen bağışın eski ses kaydı hakkında. Bu konuyu baya savunuyor Erdoğan
Bilirkişi raporları hece şeklinde montaj olduğunu söylüyor diye savunmuştur.
Metehan Demir'in özür dilemesi olayında kurgunun başında olayların yapılan kumpası onu maşa olarak kullandığının kanıtı zaten. Egemen Bağış bu konuda Fetö'cü ilan etti gazeteciyi , sonra demedim dedi v. s. ama yurt dışında buluştuklarında Metehan Demir'in yanına çağırdığı iki kişinin Fetö gazetecileri olduğunu söyledi. Yani o kadar ince kes yapıştırlar var ki , çok özenilmemiş ama uzun uğraşlar verilmiş. Yani montaj diye savunmuştur Cumhurbaşkanı , ki o zaman Cumhurbaşkanı bile değildi sanırım.
Montaj mi yani
Bu adamlar canım değiller , devlet yönetiyorlar. Sence bu tarz bir makara muhabbetini yapacak olsalar bile telefondan yaparlar mı?
Ama montaj olmadığı çok aşık, arkadan araba sesleri , ya da yanında baska birisinin sesi var mesela
Tayyip Erdoğan ile oğlunun para transferi görüşmeleri diye servis edilen kaydı dinledin mi?
Orada mesela Tayyip erdoğanın sesi net geliyor , çünkü onun günlük hayatta elde edilebilecek kelime , ya da kaydedilecek sesi çok fazla. Ama Bial Erdoğan'ın o kadar olmadığı için profesyonel müzisyen bir arkadaşım , stüdyo sahibi adamın yorumunu söylüyorum sana. Başbakanın fazla yok ama Bilalin sesi full kes yapıştır.
O konuşmada ne geçiyor
Güya bir yerde para var , onu al şuraya getir bunu al buraya getir. Gibi saçma sapan muhabbet. Koskoca başbakanın evini polis basacakmışta onlarda saklıyorlar parayı. konuşma bu şekilde.
Ohaaa
Dünyanın en kapsamlı en büyük örgütü ile karşı karşıyayız ama hala bazıları çok basite indirgiyor bu durumu. Heralde bu sadece bizde olurdu ya da daha önce oldu başka ülkelerde ve onları ele geçirdiler.
Ya benim bir arkadaşım var kendisi solcu ve sürekli bana böyle şeyler atıp duruyo beni linçlemeye AKP'den döndürmeye çalışıyor. Bugün bana bu ses kaydını felan atmış daha mesaj yazmadım nasıl savunabilirim ne diyebilirim sizce
Muharreme neler yapmışlar acaba adaylıktan çekilmesi için. Deniz baykalı nasıl istifa ettirdilerse onuda böyle yaptılar.
Ne diyim yani ne diyebilirim kendimi savunmam lazım
Bir şey demene gerek yok , her şey ortada aslında. Herkesin görüşüsü kendisini bağlar. Bu demokrasi böyle bir şey işte. Halkın kendi kendini yönetmesi dedikleri sistem işte bu.
Saygı duymak zorundalar ve zorundayız. İdeolojilerimiz neyse ona en yatkın olanın arkasında duracağız. Yani bize ters gelen şeyleri yapanları reddedeceğiz , en mantıklı geleni de reddedeceğiz.
Şimdi o ses kaydını ( Erdoğan'la oğlunun) izledim, CHP bile montaj olduğunu açıklamış , hatta kendisinin de böyle montaj yapılacağından korktuğu için öyle demiş. Şimdi anlıyorum gerçekten çok yalan şeyler dönüyor cildiircam ya. Daha yeni yeni siyasete girmeye başladım bakalım hayırlısı abim çok sağol
Muharrem e yaptılar işte , benzeyen bir adamın p*rno bulmuşlar leş bir kadınla , onu muharrem diye verdiler piyasaya. Çamur at izi kalsın
Alttaki gizlinin paylaştığı herif mesela , kağıdı veriyorlar eline okuyor. Kim bilir onuda neyle tehdit ediyor. Herifin suç kayıtlarına bak.
Bak benim arkadaşım terörde polis , yeni sorgulama taktikleri süper.
Nasıl mesela
burdan yazamam
No, ere sndbdbd
Evet
Bu Egemen bağışın eski ses kaydı hakkında. Bu konuyu baya savunuyor Erdoğan
Neyi savunuyor.
Ses kaydını biliyor musun
Evet
Montaj diyolar doğru mu sence
Cogu montajdi 17/25 aralik
Ama montaj olmadığı çok açık ya, arkadaki sesler felan
Ergen misin sana bi videolar atim sok olursun