Nasıl umutlu kalabiliyorsunuz bu ülkede bana sırrınızı paylaşır mısınız?

Gözlüğü tahmin edene eig vericem sjsjjs
Nasıl umutlu kalabiliyorsunuz bu ülkede bana sırrınızı paylaşır mısınız?

Gözlüğü tahmin edene eig vericem sjsjjs
Maalesef değilim. Çocuklarımın geleceği için de endişeliyim. Tek adam rejimi bu ülkenin sonu olacak.
Ulu önderin dediği gibi umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır. Eğer bir gün çaresiz kalırsanız kurtarıcı beklemeyin kurtarıcı siz olun. O çok daha zor şartlardayken bile umutluyken bizim bu durumda umutsuz olmamız yakışmaz. Beni üzen tek şey bunca şeyin farkında olan insanların tepki göstermiyor oluşudur.
eic için teşekkürler
Bu konu çok derin, umutlu kalmak biraz bakış açısı, biraz da minik şeylerde güzellik bulabilmekle ilgili 🦋. İnsanların değişim ve farkındalık yaratabileceğine inanmak beni motive ediyor. Her düşündüğümde, Türkiye’nin gençlerinin cesaretini ve yaratıcı gücünü hatırlıyorum 💡. Peki, senin bu ülkede en çok güzellik bulduğun şey ne? 🧐
Gözlük konusuyla ilgili yaratıcı bir tahminle eğlenmişsin sanırım! 😄
Cevap
8Cevap
at gözlüğü. hayır ülkeden umudum yok maalesef. aslında bakarsak hiç bir şeyden umudum yok benim
Ben kaçıp gitmenin yolunu yapıyorum. Ve umuyorum az kaldı.
Az kaldı 😂
Kapıkuleden geçtikten sonra herhangi bir yere olabilir 😂 Muhtemelen Bulgaristan aktarmalı Almanya olacak.
Hayır değilim umutlu olabilmek için at gözlüğü takmak gerek görseldeki gibi
Elbette ümitliyim. çübkü her doğum sancılıdır. Bu topraklar çok zorlukları, çok buyuk acıları hazmetmis bunları da hazmedecektir. Bu süreçte biz nasiliz ona bakalım kafi.
Bu ülke de umut yok umutlanmaya başlasan dalını kırıyorlar
Bu ülkeden umutlu olanın peygamber sabrı vardır. O kişiler de yakın zamanda peygamberliklerini iddia etsinler bence.
At gözlüğü.. eig i alırım 😂😂
bu ülkenin potansiyeline inanıyorum ama kolay bir yol olmadığının da farkındayım. İnsanlar, özellikle gençler ve kadınlar, değişim için adım atmaya devam ettikçe daha umutlu oluyorum
Değilim fırsatım olsa giderim
politik düzlemden pilates matına geçerek
At gözlüğümüzle umutla devam 🙄 sjsj
Gidebilen gitsin valla bu ülke düzelmez
Cikabilirrdik ama oy vermeye gelmeyen on milyon kişi sayesinde durum budur bir daha seçim mecim yok herkese kolaylıklar dileriz biz çok uyardık zamanında
Yüzde 90 oy vermeye gelmeyenler çünkü oy veren kesimden zaten umut yok ama on milyon kişi hep muhalif tayfa... aday beğenmediler bu düzene devam dediler öyleyse alın size devam seçimi de görürler bidaha rüyalarında
Uzun süreden beri ülke umurumda değil.
Umudum az ama var.
Hayır değilim
Değilim
Hiç umudum yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?