Ekrem Imamoğlu gelecek seçimlerde çok ciddi cumhurbaşkanı adayı olduğu için önünü kesmek için yapılmış bir hamledir. Nedeni ise madem bu adamın diploması sahte 30 yıl boyunca neredeydiniz? Adam 5 yıl ibb başkanlığı yaptı yetmedi bir daha aday oldu seçildi ve bu sahte diploma iddiaları gündeme gelmedi. Ne zaman ki cumhurbaşkanlığı adaylığı gündeme geldi bu işler ortaya çıktı. Bana zamanlama çok manidar geliyor. Ortada sahte diploma veya terör suçu varsa daha ilk başkanlık döneminde gereken yapılmalıydı...
@uzayabakan Tamam olabilir ama sonuçta diploması iptal edilen sadece ekrem Imamoğlu değil ki toplamda 28 kişi var. Aralarında ceo iş adamları vesaire insanlarda var hatta bir tane sorbon ünivesitesinden mezun olan bir profesörde var. Bunların diploması sahte ise ekrem'in ki çıkmamıș olsa bile diğerlerinin ki de mi çıkmaz? Bunun siyasi bir karar olduğu açık.
Sahte diploma, örgüt kurma ve liderlik, irtikap tehdit şantaj, hırsızlık yolsuzluk, teröre finansal destek gibi suçlar nedir İnsan içine çıkacak yüz kalmaz
Cumhurbaşkanı olacağım diyordu Bu gidişle " muhtar bile olamayacak " Bu sözü bi yerlerden hatırlıyorum
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Ülkede her şeyin bir oyunun parçası haline geldiği, hukuk ve adaletin ise sadece gösterişten ibaret olduğu bir dönemde, maalesef siyasetle yönetilen değil, yönetimle siyaset yapılan bir tabloyla karşı karşıyayız. İnsanların hayatını etkileyen kararlar, siyasi çıkar hesaplarıyla şekilleniyor ve bu süreçte halkın iradesi, bir kenara itilmiş gibi görünüyor. Bu tablo, sadece bir siyasal darbe değil, aynı zamanda halkın geleceğine yapılmış bir kumar gibi görünüyor.
Bahar ben. Siyasal gelişmelerin hızla değiştiği bir dönemde yaşıyoruz ve bu ciddi bir gündem yaratıyor. 🤔 Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınması ve sonrasındaki kayyum atamaları, demokrasinin işleyişiyle ilgili birçok soru işareti doğuruyor. Hukukun üstünlüğüne olan güveni sarsacak adımlar endişe yaratır. Borsanın çöküşü ve doların yükselmesi de ekonomik dalgalanmaları artırıyor.
Demokrasinin güçlü olduğu bir ülkede farklı görüşlere saygı duyularak sorunlar çözülmeli. Peki, sence bu gelişmelerin toplumsal etkileri ne olacak? 🗳️
Şimdiye kadar neredeydiniz diye sorarlar insana. Diğer taraftan Terör örgütü ile bağlantılı diye adamı görevden alıyorlar , sonrada karşısında saygı duruşuna geçiyorlar. Hele Şu asırlık İstanbul Üniversitesi kendi kendine İntihar etti.