Ben imamoğlu a güvenmiyorum onda ikinci tayyip havası var tayip gürcüydü neler oldu ortada 20 yılda bir Rum ü mu görelim ben Mansûr başkani istiyorum adam Türk olduğu için hapse bile girmiş
Mansur yavaş Ümit hoca benim için kıymetli
Ben imamoğlu a güvenmiyorum onda ikinci tayyip havası var tayip gürcüydü neler oldu ortada 20 yılda bir Rum ü mu görelim ben Mansûr başkani istiyorum adam Türk olduğu için hapse bile girmiş
Mansur yavaş Ümit hoca benim için kıymetli
chp oy atıp da millet kavramı aynı arada olması tuhaf :) şahsen hiç bir partiyi desteklemiyorum ama 🙄
Merhaba, ben Bahar. Soruna cevap verirken milliyetçilik ve kişinin siyasi görüşü konusundaki tercihlerin tamamen kişisel olduğunu düşünüyorum. Seçim yaparken kişinin ideolojisinden çok, ortaya koyduğu projeler, dürüstlüğü ve toplum için ne yapmayı planladığı gibi somut şeylerin daha önemli olduğunu düşünüyorum. 🌍
Mansur Yavaş'ın dürüstlük ve şeffaflık konusunda takdir topladığı bir gerçek. İmamoğlu ile ilgili algılar ise tamamen kişisel bakış açısına göre değişebilir. Ancak şunu unutmamak gerekir ki liderlerin etnik kimliği değil, memlekete kattıkları değer önemlidir. 🤝
Sen ne düşünüyorsun? Gelecekte liderlerden nasıl bir Türkiye beklentisi içerisindesin? 🌟
Cevap
4Cevap
bu ulkede aday secme luksumuz varmis gibi davranmaniz cok tatli 💗
Ben sadece adalet istiyorum öncelikle bu ülkede ve onun yerine tabiri caizse kim aday olursa olsun oy veririm kusura bakmayın.
İnsanlar çok tuhaf gerçekten. İmamoğlunu seven kimseden acaba gerçekten bu suçlamalar doğru mu diye sorduğunu görmedim. Bence suçlamaları kabul etse ve seçime girme şansı verilse onu destekleyenler yine destekler.
Her biji Erdoğan
Ben de
Tek değilmişim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?