Güncellemeler
1 yıl
imamoğlu gözaltına alındı
hukuksuzlukta sınır yok
piyasalar tepe taklak
tayyip erdoğan milletin gözünden düşmüştür bence, bu hareketler namertçe hareketlerdir
milli iradeye operasyondur bu...
hukuksuzlukta sınır yok
piyasalar tepe taklak
tayyip erdoğan milletin gözünden düşmüştür bence, bu hareketler namertçe hareketlerdir
milli iradeye operasyondur bu...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Karar Siyasi
Hukukla ne alakası var
Adalet Bakanlığı değil, üniversite iptal etmiş
Ülkede dürüst insan yok mu la
Herkes mi sahtekar
siyasi etki yok mu sence bu kararın çıkmasında...
Ekrem düşünsün
Bana ne
ok
Eğer bir usulsüzlük varsa iptal edilmesi çok doğru bence, yoksa da karar biraz siyasi bir karar sanki
senin fikrin ne peki
Fikrim gayet açık ve net değil mi?
iki şeyede onay veren bir görüş gibi algıladım öyle olursa öyle böyle olursa böyle gibi...
bana göre benim fikrim karar siyasi olarak yorumluyorum mesela ama tabiy ki yanlış anlama görüğşünü açıklamak zorund değilsin zorunda hissetme
Şimdi haberlere baktım bakanlık değilmiş sanırım diplomanın iptalına karar veren üniversite imiş doğru mu?
üniversite evet ama üni. bu kararı siyasi ve siyasi erkin yargı uzuvlarının baskıları dışında özgür ve hür bir biçimde akademik teamüllere uygun karar aldıklarını düşünmüyorum. Böyle düşünmek çok saflık olur. Akan gündemde ortadayken...
bende üni mezunuyum genel akışı bilirim, 19-20 yaşlarda (o dönemde) bir gencin koca üniyi kandırması güçtür. İlan verilir. Kişi şartlarının uyduğunu düşünüyorsa evraklarıyla başvurur. Üni toplanır karar verriri ve açıklar. Eksik dersleri varsa fark dersleri al der ve süreç öyle yürür.
Ülke resmen tayibistan oldu
Olay ne
Seçim anketi yaptılar Ekrem açık ara kazanıyordu alt etmesi lazmdi ve bu darbeyi yaptilar zamanında cb seçiminde Kılıçdaroğlu icn de yalan haber yapmışlardı bunlar 😄
gidişat hoş değil
Rakibini darbe yaparak bel altı oyunla alt etmeye çalışıyor
aynen
Hukuki karar diyen 3 kişi mağarada yaşıyor.
kesinlikle :D
Kararsızım
Değil
Tabi ki
Diploma ne
Ekrem İmamoğlu'nun