Dünya Uyku Günü, her yıl Mart ekinoksundan önceki Cuma günü kutlanıyor. İlk Dünya Uyku Günü 14 Mart 2008'de kutlanmış. Bu çok değerli bilgilerden sonra hadi dökülün bakalım uykucularrr :) :D

Dünya Uyku Günü, her yıl Mart ekinoksundan önceki Cuma günü kutlanıyor. İlk Dünya Uyku Günü 14 Mart 2008'de kutlanmış. Bu çok değerli bilgilerden sonra hadi dökülün bakalım uykucularrr :) :D
Uykuyla aram hiç yok yıllardır uykusuzluk çekiyorum ve uyku ilaçları bile fayda etmiyor o derece.
Komik uykuya dalma deneyimim çok oldu mesela küvette uyuya kalma, toplantıda herkesin içinde uyuya kalma, gibi daha birçok anı var
Uykudayken yaşadığım en komik olaylardan biride üniversite zamanı yurtta oda arkadaşım gece uykusunda öyle yüksek sesle osurmuştu ki her halde sesi yan yaraftaki üst taraftaki alt taraftaki herkes duymuştur neyse diğer oda arkadaşım çığlık çığlığa kaçmıştı odadan ona rağmen uyanmadı bende saçlarımı önüme getirip gözümün beyazını östererek başında dikilmiştim yatağının başındaki komidinde fener vardı onuda elime aldım sonra feneri tavana tuttum yine uyanmadı sonra saçlarımı önüme getirip gözümün beyazını gösterip cimcikledim öyle uyandı tabi ağzımıda kocaman açmıştım uyanmasıyla aklını kaçırması bir olmuştu korkusundan sabaha kadar girememişti odaya birde küfür ede ede çığlık çığlığa kaçtı hiç unutmam bunu 🤣🤣🤣🤣🤣
:D :D :D bu çok iyimiş kahkaha atım. Sende çok fenasın ya :D
o nasıl bi popoymuş öyle ya. Arkadaş iri kıyım bir kızdı sanırım :D
Cevap
2Cevap
uyku ile aram yok
Günaydın günaydın günaydın… Hakkını vereyim günün dedim ve yeni uyandım…
ahahahaha bu iyiydi bak :D
Tıp şeysiymiş evet. Uykuda sağlık ile ilgili ya nasıl olsa :D
ama böyle orucu uykuya tuturursan sevabıda rüyanda görürsün bak :D
Üniversite sağolsun 8 senedir 2 3 günde bir tam uykuyla yaşıyorum😅
yüksek lisans falan mı?
Uyku ile aram şöyle böyle
Tıp bayramı değilmi bugün
Bilmiyom ben uykuyu tercih ettim. Onuda tıpçılar sorsun :D
O yüzden mi sürekli uykumuz geliyor
Bilmiyorum. Olabilir mi?
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?