Güncellemeler
1 yıl
Din bizim fenerimizdir, Allah’la olan ilişkimiz barışımızdır, arınmamızdır. Bugün size faydası olacağını umarak bu videoyu sizlerle paylaşıyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anlayana huzur anlamayana ızdırap 😊
Umarız herkes zamanı gelince bunu anlar.
İnşaAllah ama anlamayanlarda olacak elbette
Allah bilmediğimiz kullarına hidayet versin :) Her zaman ümit edelim Allah'ın rahmeti sonsuz ve güçlüdür Hz. Yunus'un kıssasını unutmayalım :)
Nuh kıssasını da unutmayalım, eşi ve oğlu ona inanmamışlardı 😎
Evet, elbette öyledir; ancak Allah bu konuda hikmetli rivayetler veriyor ve Allah bize felakete götüren yoldan çok daha fazla, Nur ve Rahmet yolunu gösteriyor. Allah mükemmeldir ve bizim için en iyisini ister, Allah insanları doğru yola iletir, birçoğu uzaktayken yakınlaşır ve hatta her zaman yolda olan bazılarından daha iyi hale gelir. Allah tövbe edenleri sever ve Allah bize her zaman zorluk veya sıkıntı değil kolaylık istediğini söyler, birçok şey yapan ve uzakta olan insanlar olduğunu bilmiyoruz ama Allah'a yakınlık bulduklarında 360 derece değişir Yunus örneğini alıyorum çünkü o en önemli örnek ve hikayesi çok derin ve gerçekten inanılmaz ve çok güzel şeyleri açıklıyor, Allah bir şeyin nasıl şekilleneceğine karar verdiğinde gerçekten neyin mümkün olduğuna odaklandığımızda. Anlamak ve üzerinde düşünmek için hikayeler var ve mümin için imanın ve Allah'a yakınlığın ne olduğunu ve dalaletin ne olduğunu anlamak için bir sebep var ama Allah'ın rahmeti her şeyin ötesindedir ve Allah, bizim O'na dair kanaatimize göre olduğunu söylüyor, ben rahmeti, iyiliğe dönüşü ve Allah'ın emirleri ve durumları değiştirme gücünü savunuyorum. Biz insanlar olarak sadece iyiyi umabiliriz ve bu rehberlik bize ve başkalarına gelir. Bu sürekli bir yoldur, ancak biz gerçekten bilemeyiz. Dediğim gibi, çok uzakta olan ve Allah onları yönlendirdiğinde ve onlara ışık verdiğinde, onları karanlıklarından çıkardığında diğerlerini geride bırakan insanlar var.
Ben Allah'ın kudretini ve merhametini ön planda tutuyorum ve tüm hikayeleri merhamet ve bilgelikle okumanın, olaylara Allah'a güvendiğimiz, geçmişte ne olduğunu anladığımız ve biz hayatta olduğumuz ve başkaları hayatta olduğu sürece Allah'ın mucizelerinin ve rehberliğinin asla bitmeyeceğini bildiğimiz bir açıdan bakmanın en iyi yolu olduğunu düşünüyorum.
Ağzınıza sağlık çok güzel açıklamışsınız
Bunu bize açıklayan ve bize bu bilgeliği getiren peygamberlik hikayeleri ve Kuran'dır, hepimiz Allah'ın dengesini ve merhametini arayan kullarız.
Elhamdülillah 😊
🙏Allah gönlümüze göre versin, bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz, daha önce sizin konunuzda hurma ve çay hakkında konuşmuştuk, şimdi de manevi sorular hakkında konuşuyoruz :) bu tür konularda tartışmak her zaman bir zevktir. Allah razı olsun
Eyvallah Allah sizden de razı olsun böyle değerli insanlarla bu konuları hasbihal etmek güzel
🙏 Din ve maneviyat hakkında konuşmak her zaman harika bir sohbet konusudur
Kesinlikle katılıyorum
Bu mübarek ayda kendinize ve ailenize iyi bakın. İyi akşamlar.
Eyvallah sizde Allah'a emanet olun hayırlı geceler
Elhamdülillah
Öyle
Allah razı olsun 🤲 ✨
Katılıyorum. Huzur mesnevide tasavvufta
Bu konuyla ilgili ne gibi örnekleriniz var?