Sosyal medya gündeminde son bir kaç günü çok yoğun bir şekilde meşgul eden ve "Cadılık eğitimi" verdiği iddia edilen kişi, adliyeye sevk edilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal medya gündeminde son bir kaç günü çok yoğun bir şekilde meşgul eden ve "Cadılık eğitimi" verdiği iddia edilen kişi, adliyeye sevk edilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Cadılık eğitimi almak isteyenlerin amacı ne olabilir? Kimisi doğa enerjilerini keşfetmek, kimisi mistik ritüelleri öğrenmek, kimisi de hayatına farklı bir anlam katmak isteyebilir. Ancak bu işin ne kadar ciddi olduğunu anlamak önemli. Sınırları aşanlar, hukuki sonuçlarla karşılaşabiliyor. Ben şahsen böyle şeylere pek inanmasam da, insanların merak ettiği şeyleri araştırma isteğini anlıyorum.
Sipritüel olan hiçbirşeye inanmam, bilimsel olmayan hiçbirşeye inanmam. Cadı, büyü, sihir, paganizm gibi şeylere inanmam. Bilimsel olmayan ve 5 duyu organı ile algılamadıgım hiçbirşeye inanmam. Görmedigim, duymadıgım vs. inanmam. Kanıtlanmayan hiçbirşeye inanamam. Kuran-ı Kerim'de kızıl büyü var. Bunada inanmıyorum. müslüman olsanız bile bu tarz olaylara inanmam. İnsana ve hayvanlara , canlı varlıklara zarar veren ve sapkınlaştıran ve yozlaştıran hiçbirşeye inanmam ve hoşuma gitmez.
Fal baktırıyorum, tarot baktırıyorum sadece eglence ve zaman geçirmek için baktıyorum. İnanmıyorum
Vallla elini öpmek istiyorum, dediklerinin altına imzamı atarım. Tamamen aynı fikirdeyim
Arada kahve falı ben de bakıyorum çıkıyor diyor kadınlar 😂
Allah akıl fikir versin diyorum... beyaz yakalilarda böyle bir rnayilik var... eğitimli insanlar ama eğitimsiz insanlar gibi mantıksız şeylere inaniyorlar
Bilmiyorum ama kulağa enteresan geliyor. jfjffj
Cevap
9Cevap
Ya bu tarz işler de seküler kesimin yobazları, yani sikko mikko işler afedersin
Ahahahaa 😃
😂😂😂cidden ne zaman vazgeçeceğiz böyle yok ruhani, yok bilmem ne saçmalıklarından
Dogru. Filmlerden de çok etkileniyor insanlar Hollywood filmleri kurtadam vampir cadıdan geçilmiyor.
Aşağıda biri tamamen benim
demek istediklerimi dile getirmiş. Artık ülkece vazgecmeliyiz bu tarz boş işlerden, inançlardan
Aynen 😃
büyü falandır saçma sapan işler.
Wicca.
Cadı aslında bir wiccadır. Enerjilerin gücünü kullanır. Ay'dan güç alır, doğadan ilham alır.. 😀
Konuya vakıfsınız. Kızlar Soruyor'da bir bilgilendirme Bence'si yazmalısınız bence merak eden çok 😆
Öyleymiş 😂😄
Bunlar filmlerde gördüğümüz cadılık değil. Ama bana saçma geliyor bu tarz uygulamalar. Çığlık, gülme, bağırma seansları vs. Hiç merak da etmiyorum
Ayy nerdeymis kursu ayol? Hemen kaydolalim, belki kaslı yakisikli cadilar da vardir arada 😍😍 en kotu sihirle buyuyle asik ederiz onlari da kendimize 🪄 az da atraksiyon olur iste 😬
Allah akıl fikir versin. Başka eğitim mi kalmadı. Kadına Üç harflileri musallat etmişler işte.
Bence akıl hastası bunlar ya alayını tımarhaneye kapatıp tedavi etmek lazım. Beyinsizler
Cadılık eğitimi
Tarot muska yapma aşk büyüsü geri getirme astroloji yorumu kehanetler of bir çok dalı var
Eğitimin sonunda büyü yapmayı sihir yapmayı mi ogreniolar amaç ne 😄
Hepsi para tuzağı ismi müşteri getirsin diye böyle havalı cıvalı işte
Çok fazla fantastik film izlediğim günün ertesi ✌🏻😁
Cadılık aslında büyücülük. medyumluk Avrupa orta çağ dan geliyor.
Fal Büyü sihir haramdır yasaklamıştır
Çalı süpürgesi: "inanmayın, kimseyle uçmadım".
Ay gerçekten böyle eğitimleri neden alıyorlar biri aydınlatsın beni
Daha neler duyacağız kim bilir, Allah akıl fikir versin
Uçan süpürgeye binip uçmak istiyorlar fakat bunu rüyalarında bile yapamazlar
Eğitime ihtiyacım yok😁
Biliyorsun yani anlamında yazdınız sanırım 😀
Evet efendim
ne cadısı yav burası hogwarts mı :D
😂😂
insanları nelerle kandırıyorlar
niye süpürgesiyle uçup kaçsaymış
Daha neler duyacağız 😂
Çocukça şeyler...