Gündem Eğer tüm dünyada sadece bir renk olsaydı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Eğer tüm dünyada sadece bir renk olsaydı ve her şey o renge boyanmış olsaydı, hangi rengi seçerdiniz? Eğer tüm dünyada sadece bir renk olsaydı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. siyah olsun 1 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl rengi bilmem ama ben küçükken bütün dünyanın muzdan ya da pudingten olmasını istiyordum 😅😅 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Ahahah evet ya her yer puding gibi esnek, havaya uçarak yürüyorsun falan Yorumla ax2akrep 1 yıl canın istedikçe yiyorsun falan böyle her şey on numara sonra büyüdük ve her yerin acı olduğunu anladık Yorumla Soran 1 yıl Maalesef.. Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bu rengin sarı olmasını isterdim💛 Sarı huzur kokan, cıvıl cıvıl bir renk çünkü 🎈 3 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Açık mavi yeşil arası bir renk 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Turkuaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla
MerhabaUzayli Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl beyaz olsun hep beraber kör olalım xD 1 0 Yorumla
aytenlikaadın Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 99% 1 yıl Pembeeee Barbiee dünyasiii olurdu oleyyy 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 680 cevap paylaştı. Fıstık yeşili olsum 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Gündem konusunda 381 cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Gündem konusunda 390 cevap paylaştı. mor olurdu :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
siyah olsun
rengi bilmem ama ben küçükken bütün dünyanın muzdan ya da pudingten olmasını istiyordum 😅😅
Ahahah evet ya her yer puding gibi esnek, havaya uçarak yürüyorsun falan
canın istedikçe yiyorsun falan böyle her şey on numara sonra büyüdük ve her yerin acı olduğunu anladık
Maalesef..
gökyüzü mavisi
Bu rengin sarı olmasını isterdim💛 Sarı huzur kokan, cıvıl cıvıl bir renk çünkü 🎈
Açık mavi yeşil arası bir renk
Turkuaz
Hayır
beyaz olsun hep beraber kör olalım xD
cork karmaşıkolurdu
Pembeeee Barbiee dünyasiii olurdu oleyyy
Tabii ki asil renk olan siyahı
Sapsari olabilir
Yeşil
Beyaz tabiki
Yesil
Mat siyah