İngilizler Almanlar birbini sevmezken Ruslar Ukraynalılar kardeş olmadığı halde birini sevmezken biz sevmeyince neden faşistlik?

Bunu çok merak ediyorum yahu Alman İngiliz aynı kandan gelmiş İngiltere kökeni Alman adamlar birinden nefret ediyo bu normal karşılanıyor Rusya ukrayna insanların tipimden tut dil din ırk aynı herşeyleri aybı onlar birini sevmezken normal karşılanıyor

Bir türk kürtleri sevmediği zaman fasitlik olıyo niye kardeşim ben sevmiyorum bunları anadilini gitsin evde anasıyla konuşsun ben Farsça yı her yerde görmek zorunda mıyım Kürtler kan bağışı olarak Fars Ermeni Afgan larla akraba bizimle değil bizim nerden kardeşimiz oluyolar 40 000 insanımıdı öldürdükleri halde kendileri buraya geliyolar batıda oy kullanıyolar bir mehmetçil oy kullanınca diyolar konuş sen nerelisin. Ozaman herkes köyünde oy kullancak kardeşim ayrıca doğuda özerlik olursa İstanbul Ankara İzmir 'de hiç birinde bıtane Kürt olmasın gitsinler diyarbakır Mardin'de yaşasın hem ayrılalım hemde burada kalalım olmaz öyle şey

İngilizler Almanlar birbini sevmezken Ruslar Ukraynalılar kardeş olmadığı halde birini sevmezken biz sevmeyince neden faşistlik?