Geçen seçimde kılıçtaroğlu demirtaşı çıkaracak diye topa tutanlar neler düşünüyorsunuz
Tavrınız aynı mı farklı mı olacak?
Tavrınız aynı mı farklı mı olacak?
Boş yapma teröristle aynı yere oy verenler onla kolkola gezenler konuşamaz bu konıda. Son kez fırsat veriyor devlet onlara. Sanmıyorum adam olsunlar. Ama olmazlarsa bu sefer meclisi'nden sanat dünyasına, tüm terörist ve onları seviciler paketlenecek. Artık hareket vakti. Tüsiad sanatcı siyasetçi kim olursa gereken yapılmaya baslandı. Haberiniz yok olacaklardan. Senin şu paylaşımın bile kayıt altında devlette merak etme sen. Bunlar iyi günleriniz
Benim bu sorumda ne var tam olarak
Onca sehit olan arkasinda kizini esini ailesini birakan gencecik yasta olen insana ne olacak onlarin ailesinin ahlarina Sizin kafa bu kadar basiyor iste Allah sizi islah etsin
Cevap
2Cevap
Aradığı iddia edildi. Aramadı. Haberi düzgün okuyun. Başlığa bakmayın.
Tamam peki bu durum apoya özgürlük çağrısını yaptığı gerçeğini değiştirmiyor ya da aponun mektubunun okutulması dem parti ile samimi pozları tüm demliler sempati beslemeye başladı
Hiç bir Dem li Bahçeliye sempati beslemiyor. Sadece Bahçelinin yaptığı bu çağrı terör bir şekilde bitsin isteğidir. Apo'ya özgürlük istemedi onu bile provakasyon ürünü olarak kullanan bir kesimin provakasyonuna inanmışsınız. Apo hiç bir şekilde serbest bırakılamaz. Bunu bütün kainat bilirken sizler at gözlüğü takarak haber okuyorsunuz ya da belli bir ideolojinin kurbanı oluyorsunuz.
Ben sadece soru sordum ne bu atar yanlışım varsa düzeltin sadece hakaret etmek vs hiç hoş değil 🙄
Adını acilen değiştirmesi gereken bahçeli
Ölmedi mi ya o
Bilmiyorum ki en son demirtaşı aradı diye haber okudum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?