Severim
Sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla ben pazardan elma portakal aldığıma seviniyorum, sektirip gitsin bu şahıs. Millet patates soğan alamıyor ne avokadosu? Bazen keşke gerçekten ahiret olsaydı ve bu gibi ucubelerden hakkımı bunların inandığı Tanrı sorsaydı diyorum
Tanri bunlari yarattigi icin pisman olmali zaten.. kendisinden igrenmeli.. ben bunlari mi yaratmisim demeli yani.. :D
Bir adet avakadonun fiyatından haberdar olmadıkları için normal tabi. Avakado bir öğünde de doyurmaz insanı tek başına gıdası yüksek olsa da tadı olmayan bir ürün ezilmiş sarımsak zeytinyağı limon suyu tuz baharatlar anca yenir. Olmazsa olmaz bir şey değil benim için.
ramazan dışında bile millet açlıktan hayatını oruç gibi yaşıyor evine zor ekmek götürüyor birde avakado mu alsın ay hiç güleceğim yoktu. bunların dışarıdaki fiyattan hiç haberi yok. burada cennet gibi yaşıyorlar millete öbür taraftaki cenneti anlatıyorlar jsjsjsfs
Balla severim güzel yerken abi kaşığın ucuna biraz bak al biraz avakoda istersen fındık fıstık parçacıkları da ekle ye seveceksindir ve avakoda sağlıklı bir meyve diye biliyorum
Oldun mu polis :)
Teşekkür ederim abi 🥰 hayırlı ramazanlar 🌹
Hayırlı ramazanlar :)
Cevap
18Cevap
evet bende severim tabi ki de
Diyanet neden önermiş onuda söylemişmi?
Protein oranı vs bir açıklama var mı.
Avacado tatsız tuzsuz bir şey limonlu felan, chia tohumlu kahvaltı tabagına birkaç kere koydum ama
Hiç sevmedim, yemesemde olur.
Ben Avocadocuyum.
Severim ama diyanetin söylediği hiçbir şeyi yapmam. Milletin parasıyla lüks içinde yaşayan adamdan tavsiye alacak değilim.
Avokado cep yakıyor o zaman bize bedava avokado dağıtılsın biz de her gün yeriz nasıl fikir 🤭🤣
Bir yıl önceki soruya gelmişsin 😃
Avokadoyu cok severim😋 ve duzenli olarak da 2-3 gune bir salatada yerim. Fakat sahurda onu hazirlamakla ugrasabilecegimi sanmiyorum, malum hep son dk'da yiyorum 🫣🫣
Bu arada hemen linclenmeden soylim; burada Almanya'da avokadoyu genelde indirim oldugunda toplu aliyorum, tanesi 90 cente falan geliyor. Normal fiyati da 1.20 civarinda 😊 ama TR'de olsam diger yorum yapanlar gibi ben de yiyebilecegimden emin degilim 😔😪
millet aç aq (maddi durumu iyi olan birisi olarak diyorum)
bunu ne cürretle derler
bir avokado antalya dışında yaklaşık 50 tl
ramazanda 1500 tl avokadoya mı vericek millet kjfdnskjfndskjfs
Üstüne bal dökünce bir şeye benziyor ama onun dışında tadı kötü ya peynirli domatesli filan karıştırınca biraz yeniyor ama ben genelde bunun olgunlaşmışını alıp saçlarıma sürüyorum
Ne tarafa güleceğim artık onu bile unuttum. 😀 Her seferinde neyse diyorum.
Avokado seviyorum. Ezmesi özellikle sarımsak biraz pulbiber ve zeytinyağı karışımıyla güzel bir lezzet oluyor.
Her sahura avokadolu kaju ile hayata 1 - 0 önde başlıyorum
🤣😂
Ekmek yoksa pasta yesinlere doğru gidiyorlar.
Bir dönem çok yediğim için artık bıktım yiyesim gelmiyor ama faydalı
Dalga geçiyorlar gün gelir iki kuruşa muhtaç olacaklar
Milletin aklıyla dalga geçiyorlar önce duaları doğru dürüst okumayı öğrensin önerileri eksik kalsın
Dalga geçiyorlar milletle cidden para mı var
Avokado çok severim.
Diyanet işine baksın.
🤣🤣🤣🤣🤣abi ulkeyi bana verin.. ben bi yonetiyim allaskina bu ne ya..
En cok bunlari tokatlicam..
Salatada severim. İftara olabilirde, sahurda yiyemem.
Şu anda en uygun Avakado fiyatı adet olarak 39 TL.
Diyanet zaten ayrı bir rezil ve şerefsiz onu bir kenara bırakıyorum. Ama çoğu insan ekmek dâhi almak konusunda sıkıntı yaşarken bunu önermek neyin kafası?
Sevmem tanesi bilmem kaç lira yanına bile varılmıyor
Şimdi bu ülkede diyanetin ne olduğunu anlatırım da neyse
hiç yemedim yersem de seveceğini zannetmiyorum
Severiz de tane fiyatından haberleri yok sanırım.
burada çok ucuz ama TR'de tanesi bile 100 TL civarında. Diyanet halktan habersiz galiba
Niye, satışı mı azaldı? "Dindar tüccarlar" avokado mu ithal ediyor ülkeye acaba🤔
Söz konusu diyanet Müslümanlık oldu mu troller yine kuduruyor. 1000 tl bira deseler ağızlarını açmaz bu gavur özentileri
O sırada haşlanmış yumurta 🙄
Yiyorum elhamdulillah
Eskiden avokado mu vardi ya jdhd
Çok severim de çok pahalı be
Maalesef avakado benim damak tadıma uymuyor.
Avokado bulabiliyorsanız yiyin tabi
Evet, ben yerim sahurda.
Bi kere yedim tadı hoşuma gitmedi
Eh işte çok sevmim
Meze gibi olursa evet.
Çok severim tuketirim
Aklımızla dalga geçiyorlar.
Çok severim ama fiyatlar malum😃
Ballı ve cevizli seviyorum
Avakadonun fiyatından haberi yok galiba
Ucuz degil. Olabilir.
Avokado severim bence güzel bir öneri