pkk batılı güçlerin en büyük kozuydu bir çok eylemlerini onunla yapıyorlar ve tr'nin savunma sanayisine para harcatarak kısıtlatıyor
pkk engeli kalkmama adı altında türkleri gaza getirme çalışmaları tam gaz devam ediyor.
örgütün ele başı pkk bitmiştir açıklamasını yapmasını istemiyorlar
ve kendisine Türk diyor bu şahıs.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O işin arka planı farklı.
Özet geçeyim. Suriye'nin doğusu ve Irak'ın kuzeyinde, Türkiye'nin himayesinde bir Kürt devleti kurulacak. Buna karşılık Kürtler, Türkiye sınırları içindeki devleti kurmak iddialarından vaz geçecek. Ancak bu devleti hemen hiç bir ülke tanımayacak. Bağımsız da olamayacaklar. Olursa, Lozan Antlaşması gereği, Türkiye'nin Irak'ın kuzeyinde ilhak hakkı doğacak. Kerkük Musul mevzusu. Yeni ve tanınmayan bu devlet, göbekten Türkiye ye bağımlı olacak. Karşılığında da, Suriye ve Irak'ın petrolleri Türkiye ye akacak. Tabi burada başka bir sorun var. Irak petrollerinin %70 i savaş tazminatı olarak ABD ye ait. O işi nasıl çözecekler bilmiyorum. Belki şimdilik sadece Suriye petrollerine çökecek Türkiye.
bu bilgiyi nerde paylaştılar seninle
Bilgileri her zaman birileri paylaşmaz. O beklenti ineklere mahsustur. Önüne ot koyarsın, yer. Düşünür, gözlemler, parçaları bir araya getirir ve tespiti yaparsın.
fikrinin temeli ne o halde bu kanıya nerden vardın
Oldukça uzun ve derin bir konu. Yeni Dünya düzeni. Bu düzende ülkeler av ve avcı olmayı tercih etmek zorunda kalacaklar. Örneğin Yunanistan avcı olamayacağını fark edince av olmaya razı oldu. Türkiye 25 yıl önce bir karar verdi ve avcı olmayı tercih etti. Bu yüzden askeri teknolojisini hızla geliştiriyor. Bu konuda karşılıklı çıkarları gereği, İngiltere'den de destek alıyor. Brexit konusu da bununla bağlantılı. Türkiye başta Afrika olmak üzere tüm dünyada sömürgeler oluşturuyor. Ama dikkat et çöktüğü her ülke Fransız sömürgesi. İngiliz sömürgelerine girmiyor. Libya, Somali, Gana vs. Devamı da gelecek. Sırada önemli olarak Cezayir ve Kongo var.
Konuya dönersek... Avcı devletlerin tamamı Türkiye nin bu niyetini biliyor. Dolayısı ile Suriye de yatırımlarının kazanç olarak kendilerine dönmeyeceğinin fark ettiler. Türkiye ile düşmanlığın kendilerine kazanç değil zarar vereceğini anlamaya başladılar. Yakın zamana kadar Türkiye yi bu niyetinden vazgeçirmek için çok baskı yaptılar. Ancak her baskı Türkiye'nin daha da hırslanmadına neden oldu. Bu yüzden 15 Temmuz darbesinden bu yana uyguladıkları gizli ambargoları ufak ufak kaldırmaya başladılar. Örneğin F35 tedarikinden çıkarmışlardı. Şimdi göz kırpıyorlar almamız için. Yüksek teknoloji askeri teçhizat ambargolarını kaldırdılar. Avrupa da PKK yanlısı gösterilere sık sık müdahale de bulunmaya başladılar. Özetle şiddetle Türkiye yi durduramayacaklarını artık biliyorlar. Şimdi onlar çaktırmadan gğtümüzü yalarken, Türkiye planın 2. hamlesine geçiş yapmaya başladı. Çevresindeki enerji kaynaklarına çökmek.
Unutma devletler duyguları ile değil mantıkları ile hareket ederler.
Özetle konu, sadece konuşsam saatler alır. Burada ancak bu kadar açıklama yapabiliyorum.
Yapma ya çok mu gelişir? 🤣🤣🤣🤣🤣 Ne kadar dahiyane bi düşünce 🤣🤣🤣🤣 KS nin akıl küpü 🤣🤣🤣🤣 Büyük adamsın valla 🤣🤣🤣🤣
bahse varım sende ilkte örgüt ele başının pkk bitti açıklamasından hoşlandın
ama twitter da yadırgadığın koyunculuk anlayışına sahipsin kitlen ne derse fikrin de odur.
hadi bana şimdi twitter da kitlenin kulağına neler fısıldadığını ötmeye başla.
Ben halka hiçbi zaman koyun deyip kendimi büyük görmem ama sen kıt aklınla 2 3 şey ezberleyip kendini büyük görüp böbürleniyorsun Egoya bak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
cümlende büyük görmeyi yadırgayıp kendin küçümsüyorsun beni
bence zeka problemi olan sensin.
(bu arada klavyede gülme emojisine basılı tutmana ihtiyaç yok tek bir kere basman yeterli bunu da ne niyetle yaptığını bildiğim için yapmanın da bir anlamı yok yazın garip duruyor)
Sana bi soru makarna mı kömür mü?🤣🤣🤣
tavsiyen nedir?
Sana sorduk zeki arkadaş?😀
bilmem daha önce kullanmadım hangisi sence?
Doğum kontrol hapı mı? Yoksa südyen mi? Hangisini kullanmadın?
deneyimlisin.
Bacım benim sen niye kasıyosun ki?
bacın senin değil.
Bacım ne diyon sen?
günde 3 defa terapiye gitmelisin, ben senin bacın değilim
Ne biçim kadınsın sen ya hala trip atıyor regl mi oldun?😄
neden annenin cinsiyetini aşağılama amaçlı kullanıyorsun ki
Cinsiyetini niye aşağlayım anam 😄
şimdi de anlamanı sağlamamı isteyerek kendini küçültüyorsun
Bacım bence sen bi ağrı kesici iç regl sancın tuttu anlıyorum seni ben 👍
baydın biraz yaratıcı ol hergelelik yapma
Ben baydım sen bayan 😃ama zeki bayansın terör bitince Türkiyenin çok daha hızlı gelişeceğini bildin 😀
bence yeterince küçüldün..
Sen mi küçülttün beni?🤣 Laf yemeye doymayan kadın 🤣
hayır , dünyada belkide çok değer verdiğin saçının teline yıkacağın annenin cinsiyetini aşağılamak için kullanıyorsun daha da beteri buna rağmen gereksiz emojilerle saçma sapan atıflarla sürekli yorum yazıyorsun
seni küçülten ben değilim
Ben kimseyi aşağlamadım hanfendi sizin nasıl bi dünyanız var çözemedim
sanırım çözebildiğin hiçbir şey olmayacakta bu kadar maskaralığına yeterince katlandım
rastgele.
Sen zeki bi kadınsın ne oldu ki?
10 yıldır PKK ve hükümet işbirliği içerisinde. Neden hala uçamadık?
Uçuyorsun ama farkında değilsin. Sen sihir bekliyorsun. Gökten para yağacak zannediyorsun.
kaynak mabadın galiba
@Sugar_Daddy siz doymak ve beslenmek arasındaki farkı çözene kadar deve Hendek atlar.
Biz soru cevaplamayı bitirdik. Uygulamaya geçtik. Şovenist boş beylnlerle işim olmaz.
@Sugar_Daddy evet level atlayıp ordpçoovuğu olma yolunda bayağı mesafe almışsın. Sen git para ver ayak yala ya da anana sövdür. Benle işin olmasın
level atlarken yanındamıydın küçük prens
Benim cevabımı oku ve aramızdaki farkı gör. Sonra o ettiğin küfürlerin sana layık olduğunu göreceksin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!