Yaklaşık 5 yıl süren araştırma sonucunda keşfedilen böcek, "mogulones neslihanae" adıyla bilim dünyasına kazandırıldı.

Eşim böyle bir jest yapsa önce şaşırır, sonra gurur duyardım. Sonuçta yıllarca süren bir emeğin ardından keşfedilen bir türün benim adımla anılması inanılmaz olurdu. Ama içten içe “Keşke çiçek, yıldız ya da kuş türü olsaydı” diye de düşünmeden edemezdim! Yine de bilim dünyasında ismimin geçmesi hoşuma giderdi. Eşime de, "Beni bir böcek olarak mı gördün?" diye espri yapardım!
En iyi cevap için teşekkür ederim
Rica ederim
Ya neye verse ismimi kızmam. Emek verdiği şeye ismimi veriyor çünkü çok sevinirim
Cevap
5Cevap
Bilim adamı kafası farklı işliyor. Şaşırmadım. Ona bakarsan telefonu açarken çoğu kişi de Grahambell in sevgilisinin ismini söylüyor
Eşine gizli bir mesaj veriyor olabilir. Eşini ezilmesi ve yok edilmesi gereken bir böcek türü gibi görüyor olabilir.
Böceğe isim verdi deyince pek hoş olmasa da , bilimsel bir buluşa eşinin ismini yazdırdı deyince çok havalı görünüyor 😁😁
Allah kahretmesin hiç gülecegim yoktu hajajajajanajaja
Cidden yeni böcek türü mü keşfedildi şaka değil dimi netten bakcam 🤣
Kadın kızıp koya koya adımı böceğe mi koydun diye çemkirmemişse bişey bilmiyorum ansjc
Var evet☺️sakinleştirme modülü eşim yapar🤣🤣🤣😂
Ahahaha çok yanlış bir soruya çok yanlış bir cevap oldu😂😂😂😂🤭
Kaldır musti kaldır gözüm görmesin bu yorumumu kaldır doğrusunu yazim😂🤣
Ahahah kalsın o ziman ☺️😂
Bilim ve tıpta bu çok yaygın bir durum, herkes bulduğu şeye kendi adını falan veriyir
ayten kezban böceği de diyebiiliriz yani
çok romantik ksdjfnskjfnsd
Kızarım 😂
mutlu olurdum
Boşanırdım 😏
Ay ne ormantik
eskidi bu haber
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar