onu bilmiyorum kafam karışık da kime oy vermeyeceğim belli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Hepsi vasat başımızdaki kukla diğerleri basiretsiz. Zaten aklı başında birini çıkarmaz bu Siyaset. Bu ülkede seçim de seçilen kişi de tesadüfen oluşmaz. Yazıp çizilmiş kime oy verirseniz verin boş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
En çok yalan söyleyen hangisiyse ona vericem 😂 Çünkü insanlar kandirilmayi aç kalmayı seviyor 👍
Şükür edince daha iyi doyuyordur senin karnın bol bol şükür et 👍 Hatta fakirler ilk önce cennete gidecekmiş öyle diyor sözde dinciler cennete gidicem diye de ayrı şükür et 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
chp olur
Kılıçdaroğlunu satan adamlar halkıda satar devletide ben pusuladaki her partiye basıp hepinize bastım deyip gülücük emojisi yazıcam 😄
Hahahahaha
😄😄
Ben geçen yılda oy kullanmadim açıkçası kazanma ihtimali en az olan partiye veririm anca. Hepsi aynı bana göre artık
onu bilmiyorum kafam karışık da kime oy vermeyeceğim belli
Hepsi vasat başımızdaki kukla diğerleri basiretsiz. Zaten aklı başında birini çıkarmaz bu Siyaset. Bu ülkede seçim de seçilen kişi de tesadüfen oluşmaz. Yazıp çizilmiş kime oy verirseniz verin boş
En çok yalan söyleyen hangisiyse ona vericem 😂 Çünkü insanlar kandirilmayi aç kalmayı seviyor 👍
ak parti sonuna kadar
isviçrede yasıyorum umrumda değil artık
İsviçre de yaşıyorsan niye yorum yapıyorsun o zaman ben Türkiye de yaşayanlara soruyorum
xper kasmam lazım kardeslik
Üffff
bu günlerde gelir geçer sen ağlama
Troll mü yapıyorsun cidden
ne konuda
durduk yere niye oy veriyoruz
Sen vermesen de olur
senin için vereceğim
Çok kibarsın 🙂🙂
naçizane :)
sen dewamke biz ak parti
Tabii ki de CHP değişim şart
chp bu ülkeyi taşıyamaz sevmiyor
AK Parti çok mu taşıdı 23 senedir ülkenin hâli ortada
neyimiz eksik
uçak üretiyoruz Karabağ'ı aldık
caddelerimiz duble yol..
doğalgaz varr
Sen git uçak kemir ülkede pahalılık denilen bir gerçek var ve daha nice sorunlar
aç değiliz açıkta seğiliz
sende aç değilsin
Ekmek yiyeninde karnı doyuyor, bonfile yiyeninde değil mi? Ne farkı var yeter ki karnimiz doysun degil mi nede olsa ölüp gidicez 😂
@məmùrbəýý walla bn şükrediyorum
memur da seğilim
işçi gibiyim şükür
Şükür edince daha iyi doyuyordur senin karnın bol bol şükür et 👍 Hatta fakirler ilk önce cennete gidecekmiş öyle diyor sözde dinciler cennete gidicem diye de ayrı şükür et 👍
@məmùrbəýý walla seni bilmem
ama bu ramaAnda da en az 40 bine yçhayor dağıtacam.. bir ay buna çalılırız
@məmùrbəýý by
Liberal Demokrat Parti
Chpyi seçtim ama geçersiz vercem
Chp olur seçimim
Zafere basar geçerim
Ak parti tabiki de
Kimseye
Ak parti
Chp.
CHP diyorum
Ali Babacan
Tahmin et
HÜDA-PAR
Yuhhhhh
Onlara oy verenlere de yuh
Sana daha çok yuhhh siyasal İslama asla saygım yok
Niye hep birilerinden duyarak hareket ediyorsunuz?
İstanbul'un en işlek yerlerinden bir semtte doğup büyüdüm. Saygılı biriyim, partimiz de öyledir.
Mağarada da yaşamıyorum çok kırıcı ve ötekileştirici konuşuyorsunuz ama ehemmiyeti yok
Çerçide ne varsa onu satarmış
Kendime
YRP.
hiçbirine
Kullanmicam