Dile kolay 69 milyon TL ve sadece 1 kişi katılmış, neden acaba?
Şu insanlara oy verenlere acıyorum artık.

Dile kolay 69 milyon TL ve sadece 1 kişi katılmış, neden acaba?
Şu insanlara oy verenlere acıyorum artık.
O Park bahçelerde yol kenarlarında aaa ne kadar güzelmiş dediğin kaldırımdaki mazı bitkisi ibreli çalı türünde olan bir bitki miktarın büyük olması Ankara nın küçücük parkı için değil geneli için bir hizmet alımı. Birim fiyatlardan haberiniz yok sanırım sizin enflasyondan hiç yok belli ki hala şunlara bunlara oy veriyorsunuz diye karalama peşindesiniz bırakın kardeşim şu muhalif ya da yandaşçılığı hizmete bakın artık.
69 milyon TL diyorum farkında mısın? Tanesine kaç para ödüyorlar 1.000 lira mı? Çalı lan çalı. Bu milletin parasını 1 kişiye özel ihaleyle peşkeş çekiyorlar savunmaya mi çalışıyorsun bir de?
Birinin elimde satılacak çalı ve almak istediği para vardır da ondan :)
Tek aklıma gelen sokak süpürgesi yapmak için kullanılabileceği ama 69 milyon verilerek alınacak çalılarla tüm dünya çöpçülerine süpürge yapılabilir.
Cevap
3Cevap
saçmalık bence
https://www.yeniankara.com.tr/guncel/yasar-neslihanoglu-ile-nihat-yalcin-arasinda-cali-gerilimi-97907
bu haberi oku nedenini anlarsın alınmasının
Olm şaka mısınız siz? Tek bir kişi davet edilmiş ihale demişler bir de adına. Dile kolay 69 bin TL. Mansur bey göreve ilk geldiği günden beri İLK DEFA mı çalı alıyor?
69 milyon*
sanamı soracak isterse babasının oğluna verir ihaleyi yetki vermişiz çalarda çalışırda siz öyle diyonuzya
Ülkenin zihniyetinin değişeceği bir devrime ihtiyacı var. Hangi parti olursa olsun hepsi adam kayırmada ve yolsuzlukta birbirleriyle yarışıyorlar.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?