Başı boş hırtlar toplansın daha geçen hafta Mattia Ahmet Minguzzi diye çocuk 2 iki tane hırtın saldırısına uğradı öldüren Suriyeli olsaydı kıyamet kopardı hırt olunca herkes sustu polisimiz de hırtlar öldürdü

Başı boş hırtlar toplansın daha geçen hafta Mattia Ahmet Minguzzi diye çocuk 2 iki tane hırtın saldırısına uğradı öldüren Suriyeli olsaydı kıyamet kopardı hırt olunca herkes sustu polisimiz de hırtlar öldürdü

Aslında o başı boş hırt sorunu çözülmesi çok imkansız gibi çünkü Kısacası anlayacağın Bu milletin en az 10'da 9'u bi Şerefsizin teki yani bu orantı demek oluyor ki Türkiye genelinin en az %90'ı O*ospu Evladının en önde gideni, bu halkın büyük çoğunluğuna zaten hiç adam denilmez ki.
Cevap
4Cevap
İslam'la şereflenmeyen insan medeniyetten yoksundur.
Hizbullahci misin kardes :D
Profiline hizbullah koymus kalkmis insanliktan bahsediyo
Pardon medeniyet demeye calismissin.
@imbackbitchezzz Hizbullah? El Kassam Tugayları onlar. Hizbullah Şia'dır Alevidir. Bizim Alevilerle hiçbir bağımız bulunmaz.
Gec abi terorist fotosu iste neyin guzellemesini yapiyon bos bos el mel yazmis bi de
Arapca anlamiyom.
@imbackbitchezzz İsimleri o, sen ismini yabancılara farklı bir dilde mi söylüyorsun?
Filistin'in Gazze Şeridi'nde ki direniş hareketinin silahlı kuvvetleridir. Terörist değillerdir, Kuvâ-yi Milliye gibi düşünebilirsin.
afganistan iran gibi orta doğu ülkeleri çok medeni dimi xD avrupa çok medeniyetsiz
@mısırogludomaltan biri şii diğeri militanlar tarafından yönetilen iki ülkeden bahsediyorsun. Katar çok iyi mesela
Basibos hirtlardan ayri mi digerleri sanki... amaan neyse devam.
Bi de haberi dogru duzgun paylassaydin... hicbi halt anlamadim.
Neyse burada dogrusu varmis:
**Kadıköy bit pazarında ünlü İtalyan şefin oğluna saldıran 15 yaşındaki şahıs:
"3 kişiden biri gözlüğümü kastederek 'Kafandaki ne, sen veletsin, ağzın süt kokuyor' dedi.
Ben de 'işine bak, kavga istemiyorum' dedim. Beni ittirince korkutmak için bıçak alıp onlara doğru salladım."**
Katil, tahrik oldugu konusunda yalan soylemek ici 4. boyutta kafasiyla gőtunu yer degistirtmis...
**Kadıköy bit pazarında bıçaklı saldırıya uğrayan İtalyan şef Andrea Minguzzi'nin 14 yaşındaki oğlu Mattia Ahmet Minguzzi hayatını kaybetti.**
Türkeyeye komik bıyıklı adamın gelmesi lazım
Başı boş, hırt nedir ya? Gülmekten öldüm... 😂
Asla çözülmez o tren kaçtı
Kekonun terliği puma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?