İhraç Edilen Teğmenler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Kesin ihraç kararı biraz ağır olmuş, kademe durdurma falan da düşünülebilirdi. Ama ceza almaları kesinlikle doğru. Devlet kurumlarında çalışmayan insanlar konuyu hafife alıyor. Malum partiye hayatımda bir kez olsun oy vermedim. Ama memurlukta belirli kurallar var, ben bir sağlık personeliyim. Bırak cumhurbaşkanına, iktidara meydan okumayı, sorumluna bir itiraz ettiğinde ceza yiyorsun. Ben sorumlu ile tartıştım diye ceza aldım. Sorumlu teknik olarak benim altım bir de, yani o işçi ben memurum. Buna rağmen yönetimin üstün olarak belirlediği birisine karşı çıkmak bile disiplin cezası.
Bu arkadaşlar da açık açık meydan okudular. Ceza almaları olanaksızdı zaten. Ama asıl sorum şu ; ben akp biran önce gitsin diyen birisiyim, ama bu duruma yanlış ve ceza ağır ama doğru diyorum. Çünkü bir grup subay kalkıp Malum parti yanlısı bir Osmanlı sevdalısı görüntüsü ile kılıç sallasa, şeriat geliyor hilafet geliyor diye bağırıyorlar, cezalandırılsınlar derdim. İnsan dürüst olmalı, sadece sizin tarafınızda diye yapılan bir yanlışa yanlış değil diyemezsiniz. Babanız bile yanlış yapıyorsa kardeşim bu yanlış diyebilmelisiniz. Siz ne düşünüyorsunuz?
İhraç Edilen Teğmenler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?