Cumhuriyet sizin icin ne ifade ediyo?( düzgün cevaplar verin lütfen)
Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı ne hissettiriyo size?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bana çok kötü hissettiriyor Depremler Yangınlar Yeni doğan çetesi Yiyeceklerden aşırıya kaçan kalitesizlik Kadın cinayetleri Terör elebaşına özgürlük ifadeleri Muhalefet liderlerini sebepsiz yere içeri atılması Tepmenlerin sebepsiz yere ihraç edilmesi Liste uzar gider Daha dün veya evelsi gün Özlem Zengin sanırım savcılık atamasında resmen gözümüze sokarak yeğenine torpil istedi Bundan aylarca önce gencecik başarılı bir avukat atanmadığı için intihar etti Liyakat yok Adalet yok Sağlık sistemine güven yok Gündem bunlar güzel haberler duyamıyoruz ki karamsar kötü umutsuz hissettiriyor
Ama ne olursa olsun sen pes edipde kendini karamsara baglama hayat devam ediyo o dediklerin tabiki cok üzücü ama elden bisey gelmez taktiri ilahi bu hepimiz elbet ölücez rabbim kiyameti gormeden ölmeyi nasip etsin sen hayatini var olan ailenle sevdiklerinle mutlu yasamaya calis gülümse herzman canini hicbiseye sıkma dedigim gibi hayat devam ediyo biz hlaa yasiyosak rabbimin bildigi varki bizi hala yasatiyo bunu hic dusundunmu o kadar ôlen oldu biz hala niye yasiyoruz niye ölmedik diye o yuzden kotu seyleri dusunme mutlu huzurlu yasamaya calis bize yakiscak ve yapmamiz gerekende budur canim🥰☺
O masum bebeklerin yeri cennettir zatten rabbim bilir isini bende duyunca cok uzuldum ama dedigim gibi elden bisey gelmez ecel bu herkes ölücek birgun ama allah bizi yasatiyo yasarken sevdiklerimizle ailemzile mutlu yasamamizi onlarun kiymetini bilmemizi hep iyi kalpli olup iyilik yapmamizi istiyo uzulmemizi degil kuzum uzulunce hicbisey geri gelmiyo sadece bedene zarar veriyo bi faydasi yok bize sen o tatli canini o yuzden uzme sıkma rabbimin isine bisey demek asla olmaz hem ölmek kötü bisey degil aksine onur verici birsey kafani bunlari dusunerek uzdurme kendini sana tavsiye diye demiyorum canm olmasi gereken oldugu icin diyorum tmmi cnm🤗🫂💗
Cumhuriyet benim için hürriyet kelimesi ile eşdeğer bir kelime. Çünkü cumhuriyet tebaa olan toplumu millet yapmış, ülke yönetiminde muhatap yapmış, atama, azletme mevkisi haline getirmiştir.
Gün ay yıl önemi yok. Önemli olan benimsemek. Atalarımızın esir kamplarında öldürülüp toplu mezarlarda gömüldüğü Yunan adalarında halkımız şimdi tatil yapıyor
Ayn oyle ama kim kime ne yaptiysa karsiligini misliyle allah onlara en agiriyla odedicek herkes kendine yakisani yapar ama karsiligini alir bunu unutmayin arkadaslar sakın boyle seyler icin uzmeyin kendinizi