Gündem Seçim var Cumhurbaşkanı seçiyoruz ankete gel? BeyazAtliKekon Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rte Ekrem/mansur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Reco kaybetti arkadaşlar Seçim var Cumhurbaşkanı seçiyoruz ankete gel? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
NICKkBOSS Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Bu şekilde değerlendirilmez körü körüne bilgilenmek gereklidir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bir insan gecenin bu saatinde neden bunu merak eder 1 1 Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Bu saatte neyi merak etmeliyim? Yorumla
F1F2F3F4F5 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Başka adaylar olmalı bunlara oy vermem. 0 0 Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Oy vermezdim 0 17 Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Niye Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Gerek yok ki Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Onlar gelirse de bişeyin düzeleceğini düşünmüyorum Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Şu kafadan bi cikarsiniz ins Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Sen inanabiliyor musun bu söylediğine Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Mesela şu an ülkede ne kötü düzelecek mi yani iktidar değişince Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Düzelecekse ne alâ Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Tam bir akpli diyaloğu Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Zaten ölene kadar da iktidar değişmez Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Hayal aleminde yaşıyorsunuz Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Akpli değilim siyasi anlamda parti desteklemiyorum AKP'li olsam akp derdim zaten Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl tamam işte gizli akpli bu aralar çok var sizden onceden grurla akpli idiniz simdi utanarak akpli Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Özgürüm istediğimi vermekle sonuçta neden saklayayım bunu Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Neye inanmak istiyorsanız öyle düşün emin ol değilim siyasette zerre umrumda değil Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl tamam kardesim açık açık de yaparsa yine rte yaparci diyenlerdenim de Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Ha illa ver dersen imamoğluna verirdim Yorumla HayatınKahpeliği 1 yıl Yav ülkede her şey yolunda mu da RTE diyim Yorumla
yoonminlivkook Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl YANLSİLİSKLA BAZTİM (silivrisoguktur) 0 3 Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Yorumla garantiye aldin kendini hadi iyisin ayrica ben silivride yaşıyorum Şu an sicak Yorumla teroski 1 yıl @yoonminlivkook sehir neresiydi Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Kanka sen nerde yasiyorsun tanidik cikmayalim şimdi boş ver 😬 Yorumla
colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hiç biri 🤣 0 2 Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Sen fiderl Castro ya bas Yorumla colorfulpeople 1 yıl Tamam basarız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu şekilde değerlendirilmez körü körüne bilgilenmek gereklidir.
Bir insan gecenin bu saatinde neden bunu merak eder
Bu saatte neyi merak etmeliyim?
Başka adaylar olmalı bunlara oy vermem.
Oy vermezdim
Niye
Gerek yok ki
Onlar gelirse de bişeyin düzeleceğini düşünmüyorum
Şu kafadan bi cikarsiniz ins
Sen inanabiliyor musun bu söylediğine
Mesela şu an ülkede ne kötü düzelecek mi yani iktidar değişince
Düzelecekse ne alâ
Tam bir akpli diyaloğu
Zaten ölene kadar da iktidar değişmez
Hayal aleminde yaşıyorsunuz
Akpli değilim siyasi anlamda parti desteklemiyorum AKP'li olsam akp derdim zaten
tamam işte gizli akpli bu aralar çok var sizden onceden grurla akpli idiniz simdi utanarak akpli
Özgürüm istediğimi vermekle sonuçta neden saklayayım bunu
Neye inanmak istiyorsanız öyle düşün emin ol değilim siyasette zerre umrumda değil
tamam kardesim açık açık de yaparsa yine rte yaparci diyenlerdenim de
Ha illa ver dersen imamoğluna verirdim
Yav ülkede her şey yolunda mu da RTE diyim
YANLSİLİSKLA BAZTİM (silivrisoguktur)
Yorumla garantiye aldin kendini hadi iyisin ayrica ben silivride yaşıyorum Şu an sicak
@yoonminlivkook sehir neresiydi
Kanka sen nerde yasiyorsun tanidik cikmayalim şimdi boş ver 😬
Hiç biri 🤣
Sen fiderl Castro ya bas
Tamam basarız
Ekrem’e bastım
Ekrem/mansur
Boş oy
Hasar baş