tam olarak tarihli ve nelerin beklediği :) baş ucunuza tutturun.

tam olarak tarihli ve nelerin beklediği :) baş ucunuza tutturun.

Yine başladı zulüm 🥲
Herkes ölümüne tartışacak, birbirine girecek.
Ortalıkta sürekli bir kaos ortamı.
Sanki çok iyi seçeneklermiş gibi fanatik oldukları partileri ölümüne savunan insanlar...
Birde şimdi birleşme saçmalıkları... Madem birleşeceksiniz tek partide kalın ne diye bin tane partiyle uğraştırıyorsunuz.
Hiç kimse karşısındakine saygı duymuyor benim dediğim doğru diyor, fanatik parti tutuyor. Biri olmasın diye zıttına oy veriyor ama bu kafayla ülkeye seçeceğimiz kişi de ülkeyi kurtaracak. Acaba hangi cehennem var sırada merak içerisindeyim. Henüz seçenekleri değerlendirmedim. Adam akıllı birini görürsem düşük de olsa ona oy veririm. Bu adı geçen partilere oy vermek de boş oy zaten merak etmeyin.
Bugünlerde Türkiye gündeminden düşmeyen tek şey seçim. Bu seçim ülkemizin kaderini belirleyecek tarihi bir seçim olacak bence ziyan ettikleri gençliğimizi geri getiremeyiz belki ama geleceğimizi değiştirebiliriz. Tek umudum oy kullanacak herkesin elini vicdanına koyması kişisel çıkarları göz ardı edip ülkece düştüğümüz bu çukurdan çıkmamız gerektiğini hepimizin görmesi. Bizden çok şey aldılar artık yeter…
hayatımız boyunca en önemli vatandaşlık görevi ve aynı zamanda en özgür olduğumuz dönemdir, elbette kullanacğım oyumu ama kim kazansın diye bir derdim yok
kimin kaybetmesi için gideceğim oy kullanmaya
@euthimix iyi ki siz gençler varsininız, zira bizler bu ülkenin bu hale gelmemesi adına yeterince mücadele vermedik, aman be bana ne ile başladı bu işler, ilk İstanbul büyük şehir belediye başkanlığı seçimi %25.19 oran ile kazanma sebebi yaz tatili amaaan ben oy kullanmasam ne olur kazanamaz diyenlerin yüzünden başladı bu hikaye böyle başladı ama artık bitmeli buda siz gençlerin sayesinde olacak
bilgisiz bilinçsiz boş kafalı hatta b*k kafalılar hala osmanlı torunu söylevindeyken ben geçmiş Türkiye Cumhuriyeti tarihine bakınca (1954 yılına kadar) gurur duyuyorum
artık ülkem ile yeniden gurur duymak istiyorum
Herkes mutlaka oy kullanmalı.
Zamlardan ekonomi den memnun olan aynı kişi/parti oy versin
20 yıldır aynı düzen yeter artık diyen başka yere oy versin yeterli
Cevap
63Cevap
Sandık başında olacağım için oyumu erkenden kullanacağım gadası
Teşekkürler bilgilendirme için
Bence oy namustur, söz hakkımızdır. Gidelim, gönderelim, yardımcı olalım. Israrla söylüyorum, lütfen herkes oy kullansın!
Namus ile ilişkilendirilmesi bana mantıksız geliyor.
Aklı başında insan bunları zaten düşünüyor sorun yok.
Ülkede namusmu kaldı dostum 20 yıldır oyuma konsomatris muamelesi yapılıyor, f. h. şe muamelesi yapılıyor gelen vurma giden vurma derdinde folloş oldu oyum geneleve düşmüş vatandaşın oyu her 4 senede bir libidosu tavan yapan fermuarını indirip işini gördükten peçeteyle sildikten sonra bir kaç 200, lük atıp gidiyor ondan sonra dört yıl boyunca araki bulasın😄
Görevimi yapıcam Cumhurbaşkanımız ile yola devam Allah'ın izniyle. Çok siyaset konuşmayı sevmem ama şu bir gerçek yapılanları asla unutmayın İstanbul seçimlerindeki gibi sonuç istemiyorsak Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz.
Bugünlere onların başarıları ile geldik.
İhalar sihalar sel vs depremde aynı şekilde halkın yanında oldular.
Tog yerli ve milli gurur.
Daha niceleri lütfen yorumun altına saçma yorumlar yapmayın saygı duyun..
uzgunum ama bu pek saygı duyabileceğim bir sey degil ben bu ulkede senin veya baskasinin yüzünden bir şeylere katlanmak zorunda degilim togg mus depremde yanimizda olmus nerdeydi afad hatayda o kadar insan olurken İstanbul'da deprem olacak hangi bina saglam söylesene neden bu kadar insan oldu yol yapmış helalmış kadınlar surtukmuş imam hatipmiş lgbt yokmuş yeter artik
Türkiye'nin geleceğini belirlemek için örgütleniyoruz. Sandıklara sahip çıkmak için, geleceğimizi kırtarmak için mücadele ediyoruz. Gönüllü olmak için aşağıdaki formu kopyalayıp tarayıcınızın arama kısmına yapıştırın, doldurun.
https://oyveotesi. org/kayit/? insNltCmpId=56&insNltSldt=10080&insPnName=oyveotesi&isIns=1&isInsNltCmp=1
Oy kullanmayanları sınır dışı etseler keşke.
En az 18 senedir bu ülkenin evladı olup bir fikir sahibi olamayan kesimin bu ülke topraklarında yaşama hakkı olmamalı. Gidip Afrika kabilelerinde basit yaşam sürebilir.
Oy verince ne değişecek süper zekali partilerin hepsi ayni sistem ayni oy vererek ülkeyi kurtardiğini mi saniyorsun😂😂
Almanya’da doğup büyüyen yılda bir ay ülkeye gelende oy kullanıyor, elin mültecisi oy kullanıyorki çok haklısın😆
Öff gene ne kafa kalacak ne beyin halbuki herkesin oyu belli oyumuzu kullanacağız bitecek ne zaman son bulacak bu ülkede bu seçim tantanası ne zaman gelişmiş parti konuşmayan müreffeh bir ülke olacağız
cok merak etmiyorum kafa yormuyorum bu işlere. bu şey gibi. askerlikte yapılan sınav gibi. birileri icin cok özel bi gün. ölüm kalım noktası ama benim icin sıradan bi gün. oy kullanmayı kacırsam da cok üzülmem. öyle bir sey yani:D
Oy kullanmamayı çok yanlış buluyorum. Bana göre oy kullanmak her vatandaşın ülkesine karşı sorumluluğudur.
Kullanacam
Adayım
Sınan oğan
Partim zafer partisi
Ata itifakının yanındayız
İkinci turda
Kılıçdaroğlu ya da ince kalırsa cumhurbaşkanlığında onlara oy verecem
Muharrem İnceye oyu verirken masayı kıracağım.
yurt dışı bölümü takvimden çıkarılsa güzel olur. Bu ülkede yaşamayan insanın bu ülkenin geleceğini belirlemeye hakkı olmamalı
Aynen katılıyorum dövizle bu ülkede tatil yapıp kişisel refahını milletinmiş gibi savunan ahmaklar oy kullanacak oyunu kime vercekleri de belli bu durumdan çok rahatsızım.
Vatanını seven oyunu da esirgemez. Vicdanlı ve akıllı her insan oy kullanma görevine sahip çıkmalı. İcabeden ne ise o, gururla, daima.
Üretimi olmayan ülke için mi oy istiyorsunuz dışa bağımlı yaptığınız ekimi olmıyan topraklar yok ettiğiniz hayvancılık için mi oy istiyorsunuz?
Siyasetin bu kadar içinde olmak yoruyor beni ya artık o kadar abartılıyor ki ülkemizde bu tür durumlar
Coğrafya kader değişdir. Seçim kaderdir. Oy kullanarak geleceği şekillendiriyoruz. O yüzden oy kullanmak önemli bir eylem. Kullanacağım.
Oy kullanacağım. Kime oy vereceğim hala %100 belli değil ama kime, kimlere asla oy vermeyeceğim %100 belli.
Boş yapma
Yooo boş yapmıyorum.
Reis ezer geçer karşıda kk var hatırlatayım
@Asmdldldşxöxşs Oyları çalmazsanız, Suriyelilere oy kullandırmazsanız kazanamaz. Ama boş durmayacağınızı herkes biliyor. Şimdiden depremde hasar gören evlerin ikametgahlarına suriyelileri yerleştirmişsiniz.
21 yıldır oy çalıyor değil mi hep algı operasyonu bunlar inanıyor musun oy çalındığına oy çalınan devlet görmek istiyorsan Azerbeycan örnek verebilirim her seçim 85 alıyor ilham aliyev ama halk seçmiyor bunu
Burası Türkiye demokrat bir ülke burada bunun adı bile geçemez hanımefendi
@Asmdldldşxöxşs Ahahaha İlham Aliyev'in ülkesindeki seçimlerin hepsi şaibeli. Başka partilere verilen oylar da kendisine gidiyor. Bir ülkede seçim kurulunda kurumların başında sırf kendi partidaşların varsa oradan başka partilere zor oy çıkar. Bu ülkede 2006'dan sonra yapılan tüm seçimler şaibelidir. Her seçimde bir olay oluyor. Son anda kaç defa mühürsüz oy pusulalarını, geçersiz oyları da dahil ettiler. Seçim sandık kurullarında okulların tuvaletlerinde çuvallar içinde akpye basılı oy pusulaları bulundu. Videoları çekildi internette kendim izledim. Yakılan oy pusulaları vardı okul tuvaletlerinde. En sonki seçimlerde hiçbir şey olmadıysa bir şeyler mutlaka oldu dediler ve seçimleri ikilettiler. Bu sefer halk daha çok sahip çıktı. Bu sefer seçim sandıklarının başında halk da olacak. Gönüllü sandık görevlisi olacak birçok insan. Herkes videoya çekecek. Ben seçimlerin objektif şekilde yapıldığına inanmıyorum. Biz bu ülkede sandıklar sayılırken aynı anda birçok ilde aynı zamanda elektriklerin kesildiğini de gördük. Trafoya kedi girdi dediler bir de.
Nerde yaşıyosun büyük ihtimal batıdasın seni bir gün ağırlayım Anadoluda gezelim hane hane erdoğan hakkında ne düşünüyorlar ister misin?
@Asmdldldşxöxşs Anadoluda ne düşündükleri önemli değil. Anadoluda hala dediğin gibi insan görsem yadırgamam. Zaten Anadoludaki Bıdırca şehrindekiler seçimin kaderini belirlemiyor. Seçimin kaderini metropoller belirliyor. Batıdaki şehirlerin oyları çalınıyor. Bıdırcalıların değil.
@Asmdldldşxöxşs ve büyük şehirlerde metropollerde yaşayanlar da artık bıktılar nefret ediyorlar. Bu seçimlerde çok büyük hile karıştırmaya çalışacaklar.
Ya kardeşim 2006 dan beri yazmışsın bir de aferdersin g ö t ü m ile güldüm hahahajjahajajaj
İnsan bari inandırıcı olsun diye son seçim der 2011 2012 de türkiye prime dönemini yaşadı siz inansanız da inanmasanız da iftira atsanız da önemi yok siz de hiç mi beyin yok 2006 da hangi muhalefet vardı erdoğan karşısında da oylar çalınsın oyları çalsalar doğuda da çalarlar tüm şehirler hdp değil mi profile atatürk koymakla vatan sevdalısı olmuyosun biz de istiyoruz vatanımızın menfaatini milletimizin çıkarını
@Asmdldldşxöxşs Siz de Allah kitap kuran deyip de camide namaz kılarken fotoğraf çekilince dindar olmuyorsunuz. Bu memleketin doğusunu siz İsraile, PKK'ya bıraktınız. BOP yüzünden Suriyeyi böldünüz. 2011'den beri açık kapı siyasetiyle ülkeye bir sürü pkklıyı işidçiyi talibanı doldurdunuz. 10 milyonu geçik sığınmacı var ve kayıtsızlar. Sebep olduğunuz bombalı saldırılarda bombalı terör saldırılarında bir sürü insanın ölümüne sebep oldunuz. Fetöyle birlikte yaptığınız kozmik oda ergenekon sürecinde orduyu boşalttınız. Kemalistlerle cemaatçileri kırdırdık. Cemaatlerle birlikte Kemalistleri temizledik dediniz televizyonda. O olaydan 1 yıl sonra fetö darbe yaptı bu ülkeye. Darbeden bir 1 yıl sonra da başkanlık sistemine girdiniz %48,59 hayıra, %51.41 ile 1.379.934 oy farkla geçersiz oyları ve mühürsüz oyları da dahil ederek başkanlık sistemine geçirdiniz ülkeyi. Ondan sonra da daha da despotlaşıp ekonomiyi her şeyi daha da batırdınız. Halkı işsizliğe sürüklediniz. Ben televizyonda seçim arifesinde terör saldırıları olduğunda mitinglerden terör saldırılarının bitmesini istiyorsanız bana oy verin lafını duymuşsam gerisi önemli değildir.
Ne yani şimdi oy çalmaktan sonra bombaları da akepe patlattı öyle mi Tamam dostum sensin sensin kuzen
@Asmdldldşxöxşs Git konuşmalarını dinle. Çok şükür ki kameralar internet var. Kim nerede ne konuştuysa her şeyin bir kaydı oluyor.
Gidip gitmeme konusu net değil. Mevcut seçenekler bana umut vermiyor, kk den aday olmaz dediğimizde makarnacı ilan ediliyoruz
Oy kullanmak önemli değildir , önemli olan oyları kimin saydığıdır
Vatan haini, terörist partiye oy vermek için gideceğim o sandığa 😉
Oy kullanmak vatani görevdir tabiki de kullanacağım
Gideceğim tabii. Kazanacağız bu sefer. yurt dışı kaçışları durduracağız. ✌️
Seçimde söz milletindir, millet olarak sözümüzü söyleyeceğiz
Kuvvetle muhtemel sandık görevlisi olacağım için gitmişken oyumu da kullanırım heralde
Elbette kullanmalı millet İttifakını seçmeliyiz oy verirken düşünerek vermeliyiz.
Benim oyum A kişisine B kişisine değildir. Halkın gönlü kimden yanaysa oyum ondan yana olacaktır
Oy kullanmayı düşünmüyorum zaten bu sene ilk kez kullanacaktım ama kullanmayı düşünmüyorum artık
Kafasına çay yemek isteyen gitsin malum başkana versin sıkıntı yok
Tabiki kullanacağım, malum partinin yine kazanma riskine göz yumamam.
İnceye oy u verip geleceğim kim kazanırsa artık hiç bişeyden ümidim yok
Oy kullanmaya her türlü giderim. Bu benim vatandaşlık hakkım hasta olsam bile giderim
Evet oy kullanma gideceğim de kime oy vereceğime karar veremedim daha
Kullanacağım elbette vatandaşlık görevimi yerine getireceğim.
Bu ülkede bir cacık olmaz. Gelen aynı giden aynı.
Çorbasında herkes.
Ekmeğinde değil miydi o🤔
Doğru söze şak şak
Yurtdisinda kalici olarak yaşayanlar bence kullanmamali
Gitsem nereye kadar kalsam neye yarar. Hiç anlatamadım hiç anlamadılar herkes neden düşman? Tabiki gideceğim hangisi hayırlıysa o başa gelsin
Sırf CHP zihniyeti iktidara gelmesin diye AKP ye vericem yine. Sonuçta oy benim oyum, kimse ne karışır ne de eleştirebilir. Herkesin oyu kendine...
vakit kaybı. başa kim gelirse gelsin aynı tas aynı hamam. bu saçma düzen değişseydi önceki liderlerlerdeyken değişirdi.
Valla en sorunlu en karmaşık. En internetsiz seçim olacağı kesin
Bu secim VATAN meselesi ya VATAN bizim kalacak ya da gidecek tabi bu gitmesi yillar alacak fakat buyuk zemin olusacak
Kaybedecekler fakat ben bu halka güvenmiyorum 1 euro 20 tl iken bile başkası gelse din elde gider kafasinda olan yasli veya okumamis gençler
tabi ki gideceğim.
vatandaşlık hakkımı kullanacağım.
Hiç bir şey değişmeyecek. Bu ülkenin saçma siyasetinden sıkıldım. Oy falan atmıycam
Tek adam rejimini yok etmemimizin tarihi kim unutur bu seçim bir kurtuluş savaşı.
Oy kullanmak tek demokratik hakkımız gidip kullanmalıyız. Ama iyice eğri doğru ne hesaplayıp kararlı bir seçmen olmamız gerekiyor
Ay ben ilk kez kullancam. Malum partiye basarim diye cok korkuyorum. Tavsiyeleri alim :)
İnceye bascam basmayam olursa seçim sonrası tespit edip evinde ben bascam
Oy kullanma yaratıcına şirk koşma.
Oy kullanmak, geleceği düşünmektir. Namustur
Sahte imza eğitimi yapılıyormuş
Gideceğim elbette.
Aksi düşünülemez. Elbette oy kullanacağım.
Elbette kullanacağım, kullanmamak saçma.
Hayır kullanmayacağım
Şu anlık net bir kararım yok.
Bilgi için teşekkürler 🙏🏻😇
İlk tur evet ikinci tura kalırsa hayır
Bu sene kullanacağım inşallah adam akıllı.
Ben gideceğim Muharrem Bey e oyumu vereceğim
Oy verecek net biri yol ama yine de gidilecek
Elbette ilk defa oy kullanacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?