Bazı insanlardan duyuyorum da; Oy kullanmaya gitmeyeceğim, kimseye oy vermeyeceğim diye söylüyorlar...
Lafa gelince her şeyden şikayet ediyorlar ama oy kullanmaya gelince gitmeyeceğim diyorlar... Bu şekilde olmaz yani
Arkadaşlar lütfen oy kullanmaya gidin, oy verin !!
Şikayetçi olduğunuz düzenin değişmesini istiyorsanız, sizde taşın altına elinizi koyun...
Seçimlerde oy kullanılmadığı zaman verilen oylar sanki Türkiye'deki 80 milyon insanın üzerinden oranlama yapılıyormuş gibi açıklanıyor ama öyle değil işte...
2018 seçimlerinde yaklaşık 60 milyon seçmenin oy kullanması gerekirken, 50 milyon kişi oy kullanmıştır ve 10 milyon kişi oy kullanmaya gitmemiştir... Düzeni değiştirecek olan bizleriz ve oylarımızdır... 1 oy bile çok değerlidir...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kimseye or vermeyecek olanlar boş oy kullanabilir
Aynen öyle, kimseyi tercih etmiyorsan geçersiz oy kullan yani...
geçersiz değil boş oy. Hiçbir partiyi tercih etmiyorum
Boş oy kullanmak, geçersiz oy kullanmak demektir...
Geçerli bir oy sayılmayan tüm oylar geçersiz oy olarak nitelendirilir...
İnsanlara hatalı ve yanlış bilgi paylaşımı yapmamalısın !!
Benim bildiğim geçersiz oy demek dairenin dışına, iki partinin ortasına ya da mührü hiç basmamaktır. Yani boş olan daireye oy veren insanların oyları neden geçersiz olsun gerekçesi nedir? insanların şunu deme hakkı yok mu: Mevcut partilerin hiçbirini istemiyorum.. Belki sen haklısındır emin de değilim ama doğrusu bu olmalı zaten
Akp li ise kullanmasin
Ha haaa :D o da doğru...
Elbette kullanılmalı
Belli olmaz
Belli olmaz derken? Nasıl yani...
Okullar açılırsa zaten ikamet şehrimizde olamıcaz, açılmazsa da gidedebilirim gitmeyedebilirim ama büyük ihtimal giderim
İnce.