Ben 3. aşıyı olmamıştım. 2. aşıdan sonra felaket derecede baş dönmesi uyku hali olmuştu yine aynı kötü etkileri yaşamamak adına vurulmamıştım.

Ben 3. aşıyı olmamıştım. 2. aşıdan sonra felaket derecede baş dönmesi uyku hali olmuştu yine aynı kötü etkileri yaşamamak adına vurulmamıştım.

Ben 4 aşı oldum hiçbirinde de etkilenmedim. Ama aşının yıllar sonraki yan etkileri ortaya çıkmaya başladı. Kalp krizleri beyin kanamaları. Bende de beyinle ilgili sorun yaptı işte geçen sene.
Çok geçmiş olsun. Benim yaş 25 ama şimdiden bağışıklık sistemi çöktü. Ailemizde hickimsede olmayan artrit çıktı ellerimde.
Doğrudur. Neler neler yaptılar aşı olalım diye.
Sorma ya...
Knka ben 2. Tane covid -19 aşısı oldum. İgne olan kişiler hep hastaneye kaldırılırdı sadece bana bir şey olmadı. Gebze fatih herkes 1 günde başagırısı ve mide bulantısı şikayetiyle gitmişti. Herkes serum takmışlar hajajahajaj
Yetmedi farklı bi ignede vurmuşlardı
Bak bazı insanlarda farklı etki yapmış yorumları okuyordum hajajs
Evet 2 farklı asi vardı. Biz biontech olmuştuk ama ben de 2. sinde sürekli baş dönmesi filan oluyordu.
Cevap
14Cevap
2 aşı oldum ben
Ben hiç aşı ol (a) madım. Sağlık ocağına gittim yapmadılar, hastaneye yönlendirdiler. Hastaneye gittim, onlar da yapmadılar😄
İyi ki olmamışsın 😄
Bu aşılar kalp yetmezliğini tetiklemek için di 👍🏻 bu yüzden kalpten devamlı insanlar ölüyor. İnsanların bağışıklığını bozdular bu aşı ile..
Evet cidden turp gibi insandım nolduysa o 2. aşıdan sonra ellerimde artrit dizlerim kütlemeye başladı..
Aşının amacı buydu zaten , bağışıklığı parçalamak..
Yazıklar olsun yemin ederim bir de olmamız adına tehdit ve baskı yapılıyordu iş yerimizde.
Tüm dünya da böyle maalesef. İş yerinizdekilerde bilmez ki bunu , o an..
Doğru haklısınız
Allah daha da beterinden saklasın. Laboratuarda üretip üretip atıyorlar dışarıya. Hep de Çin' den çıkar böyle şeyler. Maymun - köpek herşeyi yiyorlar..
Amin.
Olmak istemedim. Lanet olası Eyalet Başkanı, bizim kurumda çalısan herkese 4 aşıyı zorunlu tuttu. Onun ben beynine sokayım..
Uuuu biz 2. Aşıyı olduktan sonra bile etkileri 2 haftada anca gecmisti. 4 asi düşünmek bile istemiyorum
1984 Dark of Eyes kitabında zaten bu virüs yılıyla birlikte anlatılıyor. Aşı olmadım ben.
Ya keşke size sorsaydim ben üstadım 🤦♀️
Estağfurullah 🤗🤗
Bu olasılığı en başlarda da zaten dillendirmişti CIA
Hayır 3. aşı olmadım ama genellikle yaşlılar oldu zamanında 3. aşıyı
Ben 5 doz olmuştum. d
Hiiii😳
Hayır olmadım..
İyi ki olmamışsın 👏
üçünü de oldum sıramı bekliyorum :)
Babam da 3'ünu olmuştu 🥲
Dünya Sağlık örgütü güvenim kalmadı
6 doz aşı oldum 😃