Yeni düzenleme ile trafiği tehlikeye atanlara yönelik caydırıcı önlemler alınacağı özellikle saldırı veya kavga amacı ile aracından inenlerin ehliyetine süresiz el konulacağı açıklandı.
Yeni düzenleme ile trafiği tehlikeye atanlara yönelik caydırıcı önlemler alınacağı özellikle saldırı veya kavga amacı ile aracından inenlerin ehliyetine süresiz el konulacağı açıklandı.
Doğru bir karar. Derslerde trafik adabı öğretiliyor, ezberlemesinler sadece, uygulasınlar o adabı. Herkes kendini mafya babası sanıyo dağ ayıları. Hele kadın sürücülere mal mal bakan ve laf söyleyen erkeklere de ceza gelsin. Hanzo nobran olan herkes cezasını çekse keşke, oh iyi olmuş.
Sürücü değilim ama, böyle olayları görmek hiç hoşuma gitmiyordu. Çok yerinde bir karar olmuş..
Cevap
13Cevap
böyle gereksizler var iki bişe oldumu arabadan inerler ekeklik yaparlar arabadan inince geri binerler sonra bizim ülkede erkeklerin yüzde 95 kuru sıkı
Tamamda şimdi bi iyi olmuş bir kötü bazıları harbi dayağı hak ediyor anana avradına geçirse inmeyecek misin
Sakinm ama o an sinir haliyle ehliyeti kim düşünecek
Harika karar boğazlarını yırtıp erkeklik göstermeye çalışan korkaklardan bıkmıştı herkes
Asıl korkak başkalarına kaba kuvvet uygulamayı normalleştirendir. Arabasından inen birisi olayı medeniyetle değil kavgayla bitirmeye çalışıyorsa o kişi korkaktır benim lügatımda. Cesur biri akıllıdır durumu çözer ve abartmadan yoluna devam eder
Zengini kayıracak yeni bir kural daha. Adil uygulansa çok faydalı olabilirdi.
Bundan önce her araca kamera takılması artık kesin sağlanmalı çünkü bunun tespiti de sıkıntı.
Arabadan inmeden ateş etsek yatarı yok mu hocam
Kimse sanmasın ki daha iyi olacak..
evet kavga ederim ama bir etki olursa
Çok doğru bi karar 😀
Ehliyete el koymak dilerim caydırıcı olur.
Oh iyi valla 😃arabam da yok ehliyetim de 😂
gelmesin bu kural ya ulan artık kavga bile edemicez
aynen
tabi ya
belkide cezaevinde
Kendi kendime söver geçer giderim yahu 😂
Ehliyetim yok
Çok iyi haber
Umarım doğrudur.
Güzel
Olmuyor
hayir sakin biriyim