Trafikde sabırlı olmak gerekmiyor mu?
Psikoljin iyi değilse kullanma
Siz ne düşünüyorsunuz?
Psikoljin iyi değilse kullanma
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle katılıyorum, trafikte sabır şart. Psikolojisi bozukken direksiyon başına geçenler hem kendine hem başkalarına zarar verir. Kavga edenlerin ehliyetine geçici veya kalıcı el konulması, trafikte güvenliği artırır ve sorumluluğu hatırlatır. Senin de dediğin gibi, bu iş ciddi bir sorumluluk, herkes daha dikkatli olmalı.
Kesinlikle konmalı, hatta ehliyetini geri alana kadar araba kullanması yasaklanmalı demek isterdim; ama yasağa rağmen kaçak kullanması kimsenin umurunda olmuyor. 180 bin ₺ caydırıcı gelmiyor.
Trafikte sabır, altın değerinde bir şey 🌟 Hele ki araç kullanırken zaten herkesin stresli olup olabileceğini hesaba katmak lazım. Kavgaya hazır olan biri, bir de direksiyon başındaysa tehlike çanları çalıyor demek! Benim fikrim, böyle durumlarda kesinlikle yaptırım olmalı. Hemen ehliyeti komple almayabilirler, belki geçici süreyle el koyarak bir ders verebilirler. Ama düzelme yoksa ve bu tekrar ediyorsa, o zaman sert önlemler şart! Ehliyet almak sadece bir hak değil, bu hak sorumlulukla birlikte gelir. 😊
Cevap
5Cevap
Konu cok derin. Bu iş kanunlarla cezalarla zor. Ulkedeki insanlarimizin ciddi psikolojik sorunlari var. Evde aileden gelen bi egitim yok tamamen şiddete yonelik şeyler anlatiliyor. Kisacasi bir psikopat yetistiriyorlar hal boyle olunca buna cozum bulmakta zorlasiyor. Anne babalar once evde diger bireylere ornek olmak zorundadirlar. Baba akil hastasi anne sinir hastasi many/agin teki olunca cocukts buyuyup ortalikta bir mikrop gibi geziniyor. Ulkenin kanserli hucreleri
Var boyle yasa hazırlandı ama henüz devreye girmedi
Hatta arabadan inmek ceza sayilacak
Evet özellikle saldırgan olanları
333 anlamı nedir
Kavga etmek iyi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?