İnsanlar yanarak öldü çoğu yayın yasağı getiridigerçekler açıklanmasın diye ölü sayısı ise saklanıyor 79 değil orada bulunan sağlıkçı en az 150 üzeri diyor tamamen kül olan cesetlerde var korku filmi gibi
Çok üzücü bir durum gerçekten. Ölüm ve yaşam çok ince bir iplikle bağlı birbirine. Ama asıl utanılası şey ders çıkarmıyoruz. Binlerce lira dökülen şu kapitalist güzelleme yerlere yaptırım uygulayamıyoruz.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
İnsanlar maalesef yönetenler nereden kessem dedikleri için bu oldu artı depremde 50 bin ölüm diyorlarya oda yalan bi bakan ağzından kaçırdı 130 bin diye katliamla aynı şey
Rakamlar arttıkça bilgi veriliyor keza net sayıyı bilsek ne olacak ateş düştüğü yeri yakıyor. Yine birilerine prim olucak A B diye çok iyi böldüler çok
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Bilsek ne olacak derken? Alışmışsınız gerçeklerin saklanmasına çok ölüm az ölüm aynı şey diyorsunda ölüm sayısını küçüktenler neden doğrudan söylemiyorlar en azından fazla isyan çıkabilir bundan korktukları için azaltıyorlar
Alışmışsınız ahha hemen bir gruba yerleştir dün 1 bu gün 2 keza belgeler resmileşmeden neyi açıklayacaklar öfkeni anlıyorum haklısında ancak şu an elden dua etmek gelir.
Ya😂 neyi belgeleyecekler sence? Hala buna mı inanıyorsun depremde bile 50 bin kayıtlara yazıldı istersen bak 50 ye yakın yazıyor 1 yıl sonrada orada bulunan bakan ağzındam kaçırıyor 130 bin diye al sana belge güzel yanlış bilgiyi belgelemişler mı? Artı ne çok ne az farketmez diyorsun söylesene ne fark etmez bir can bile değerli onun hesabını sormaya mı üşeniyon
Aramız da 11 yaş var haliyle bu sahneleri çok kez gördüm zamanla söylediğin gibi alışıyorsun 99 depremi için de öyleydi A B hükümeti fark etmez hepsi aynı sen hatırlamazsın ben de çocuktum o dönem yani hayal falan deprem için toplanan yardımlar memur maaşı oldu düşün yani sende alışacaksın o koltuğua oturan hepsi aynı