AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Zenginler işte hep masrafdan kaçıp para peşindeler bi merdiven bile yapmıyolar en son böyle bir yangını çıkardılar başlarına
Dışcephesi ahşapmış çatılardan dış cepheye bakıcak şekilde yangın söndürme sistemi akıl edilebilirdi mesela
Ne eksik olabilir efendim kader diyeceğiz. Bu sefer de geceliğine 30 bin verecek kış tatile gidememekle yırttık... hayat böyle bişey diyeceğiz... çıldırmamak elde değil... aileleri yokettiler zalimler.
Amerika’daki yangında bu kadar can kaybı yaşanmadı. Sebebine gelirsek ülke olarak hiç bir işi iyi yapamıyoruz.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun da Koskoca Amerika yandı 10 kişi öldü de bir otel yandı 66 kişi öldü bu nasıl oluyor ya
Günlüğü 30kymış gidenler hep zengindir zenginler ölünce yas ilan edilir fakirler ölünce kimsenin umurunda değil yas bile zenginliğine göre işliyor :d
Ne kadar saçma sapan bir yorum 76 kişi vefat etti yazdığın şeye bak berbat bir kalbin var yazık
@Özgeucl kız haksız değil... Semih çelik olayinda kurban giden Ikbal için neden yas tutulmadi? Deprem olduğu zaman neden yas ilan edilmedi? Zengin olursan unutulmazsin ve ölümün bile değeri olur
@Özgeucl sadece yorum yapmak ıcın yazmıs
Mekanları cennet olsun inşallah Peygamber efendimize komşu eylesin inşallah Yaralarıda Allah acil şifalar versin inşallah
Millet ölmüş sen din masali anlatiyon aq
Rahatsızmı oldun acaba nevar bunda Rahmet okuduk ikincisi terbeyini takın oyle konuş
Öldüler! Ne komşusu be peygamberi akıl almaz değil birde yemek yesinler olduu
Be aptal kız ölüm Allahın emri bir gün sende bende herkes ölecek ne boş konuşuyon
@blnmyorkim Eetabikide! Ama kurtuş din değil ölünce hersey bitiyor o yüzden kaderinde varmiş demeyin ihmal söz konusu burada
Şok geçirdim daha hafta sonu ordaydım başımız sagolsun
Aynı otelde mi
@blnmyorkim evet
Anladım Allah rahmet eylesin vefat edenlere
Ölüm Allahın emri sonuçta inancınız varsa tabi çoğu kişi inkar ediyor
@blnmyorkim çok şükür inancım var ben iş içşn ordaydım ama insan üzülüyor
basak boyle bı tatsızlıgı ucuz atlatmıssın dıyelım
Çok üzücü gerçekten 😕 kayıp yaşayan ailelere allah sabır versin
İnsan hayatı o kadar ucuz ki... Vebalini nasıl ödeyecekler yazıklar olsun çok üzüldüm çok
Bir hafta sonra unutulur her şey unutulduğu gibi maalesef 😔
Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin inşallah 😔
Çok üzüldüm o bağırışları her şeyleri fotoğrafları hele bi kız vardı sporcu videolarını gördüm tiktokta 2 gün önce yazıyor kim bilirdi öleceğini off çok kötü Allah hepsine rahmet eylesin ya
adı ne
kızın tiktok hesabı özümkarataş
her şey para çünkü. Sen paranla ölürsün, onlar hesap bile vermez. Böyle komedi vi ülkeyiz
şu an param olsaydı onların arasında bende alabilirdim demeki her şey para değil her canlı ölümü tatıcak
Biz daha şükretmeyi bilmiyoruz merhamet iyilik saygı ne dir bilmeyen insanlarız
Bu ülke cidden igrenç sapkk var taczicisi var her türlü it kopuk var
Ölüm Allahın emri Allah rahmet eylesin demekten başka çare yok.
Milletimizin başı sağ olsun çok üzüldüm gerçekten
Ne diyelim şimdi diyecek bir şey mi kaldı 😔😔
Otelin sahibi Rizeli bir is adami oldugu ortaya cikti.
Baska söze gerek mi var ki?
Rizeli olmasıyla alakası yok. Trakya’dan da çıkıyor böyle tipler
Hangi belediyede olduğu belli Bolu'nun
@Mustafasaydan
Belediye Bolu olabilir, denetim ama Turizm Bakanligina aittir.
Denetim belediyeye aittir. Boşuna temize çıkmaya çalışmayın
Aldksşdl aynen öyle kardeşim kimseyi savunmuyoruz ama gerçeklerde acıdır
@Aldksşdl
@Aldksşdl
Oylari 30% altina düsmüs, caresizlikten PKKya sarilmis ve yine caresizlikten önüne gelene sorusturma acan ve tutuklamaya baslayan caresiz bir istekli azinlikten öte degilsiniz artik.
Kemal Kilicdaroglunun 2023'de dedigi gibi, hepiniz kayitlisiniz ve hepinizin kim oldugunuz biliniyor.
Diger Troll arkadasa dedim, belki onun arkasinda sen varsin okudun. Okumadiysan sanada söyleyim, Türkiye her zaman devranin döndügü bir ülke olmustur, ve emin ol bu devranda dönecek hemnde yakinda dönecek. AKPnin son hareketleride ne kadar oy kaybettiklerine ve ne kadar caresiz olduklarinada baska bir örnek.
Az sabir.
BesiktasBitmiyor kardeşim Allah yardımcın olsun Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın
Slk sacma her mokada siyaset yapmayin be kardesim. Sanki birinin digerinden farki varmis gibi bide birbirinizi yiyorsunuz. Koca adamlarsiniz aklinizi basiniza alin.
Sizin oylarda %30 PKK yandaşınız var diye %40ı gördünüz yoksa nerde o solcuların bolluğu. Bu millet PKK’ya destek verene %50 yapmaz oran sandığa giden seçmen yüzünden verilir. Sandığa gitmeyen 13 milyon seçmen var boşuna hayal kurma sen 1 sene önce Tayyip kazandı 1 sene sonra seçmen neden sandığa gitmedi onu düşün sizin oy oranınız zaten %30du sayemizde seçildiniz ama ülke yönetimi yok size o kadar büyük hayaller kurmayın
Kılıçdaroğlu hani 2023 yenilen kazanacak dediğiniz adam mı. Ne kötü bir umut bu. Bu devran 80 senedir sizi çekti sıra bizde ne çabuk sıkıldınız yahu bekle daha 80 sene bizim devranımız daha yeni bize döndü o devran ağlamayın hemencecik. Bu akp seçmeni chp PKK destekçisine oy vermez sizde iktidar olamazsınız hayal pilavı kaşıklama
Bu millet sizden çok çekti sıra millette. Karanlık solcu yandaşlara %30luk kesime sermaye yedirme yok. CHP’li belediyeler işini hakkıyla yapsın denetimi yapsın bir işinizde düzgün olsun be. Bu halde ülke yönetmeye hevesleniyorsunuz utanmadan ona ayar oluyorum
@Aldksşdl
Arkadasa dedigim gibi, az sabir. 25 sene icinde bu olay artik bir cok boyutu gecti, is artik adalet duygusunuda gecti kin ve intikam arzusuna geldi.
Bu ülkenin 85% suriyelilerin gitmesini istiyor, AKP secmenin kendisi bile gitmelerini istiyor. AKP kendi mülteci karsiti secmenine bile Ümit Özdag gibi birinin tutuklanmasini aciklayamaz hele kirilma noktasina gelen secmenine hic aciklayamaz.
Türkiye'de devran hep döner, yakinda yine dönecek, döndügü zamanda artik birileri icin cok kötü olacak, sahip cikanlarda cikmayacak.
Ohooo 80 senede biz ne intikam kin arzusu besledik vakit geldi 80 senede halk çok çekti bundan sonra 80 sene halkın senesi yine söylüyorum sizin devran 80 sene sonra bize döndü 80 sene bizde artık. Bu kadar sabırsızsın ama yapacak bir şey yok sol yiyiciler 80 sene yedi sıra bizde bırakmaya niyetimiz yok. Ümit Özdağ kim ki açıklayamasın? Kendisi din düşmanı aslında milliyetçi olmayan teröre göz yuman birisi neyi açıklamayacak? Ülkedeki Ukraynalı mülteciye sesi çıkmayan ümit özdağın tutuklanmasını hiçbir akpli seçmen tınlamaz. Bizim için halk için ümit Özdağ chp yanlısı dinsiz adamdan başkası değil. Ona oy verecek kitlede 2023 seçiminde görüldü %1
@Aldksşdl
"Biz" dedigin kitle 30% altinda düsmüs bir istekli azinliktan ibareti, ki bu 30% gittikce kücülüyor.
O kadar zayifsiniz ki, PKKnin eline düstünüz ama o da sizi kurtarmayacak.
Az kaldi kardesim, bir sabir. Kemal Kilicdaroglu dedigi gibi, hepinizin ismi ve kim oldugunuz belli, karsi tarafta artik adalet istedigini bile birakmis, kin ve intikam isteyen kitleye dönüsmüstür.
Az sabir.
Sizin oylarda %30 PKK yandaşınız var diye %40ı gördünüz yoksa nerde o solcuların bolluğu. Bu millet PKK’ya destek verene %50 yapmaz oran sandığa giden seçmen yüzünden verilir. Sandığa gitmeyen 13 milyon seçmen var boşuna hayal kurma sen 1 sene önce Tayyip kazandı 1 sene sonra seçmen neden sandığa gitmedi onu düşün sizin oy oranınız zaten %30du sayemizde seçildiniz ama ülke yönetimi yok size o kadar büyük hayaller kurmayın. Bir 80 sene sabret sen. Biz hala %51iz bunu kabullenmek seni korkutuyor ancak gerçek bu matematiksel olarak düşünürsen aslında sandığa gitmeyen 13 milyon akpli seçmen tekrar sandığa gidip %51 yapacaktır. 2023te mağlup olup en güçlü zamanında yenilen Kemali dikkate alıyorsun yenilmeye mahkumsunuz. Size iktidar yüzü yok ağlaşanda çırpınsanda dışarda tesettürlü insanlar sizden fazla. PKKyı bitirdik diye mi bu öfken kinin 2024te PKK’nın eline düştünüz ama oda sizi kurtarmaz artık çünkü bitti. Desteğiniz kalmadı. Tarihe iktidar olamayan %30luk solcular olarak geçeceksiniz o kadar zayıfsınız ki PKK’ya dokunmayın diyorsunuz oylarınız kırılacak diye pkkdan destek bekliyorsunuz utanmadan vatan hainlerine iktidar yok.
Teker teker topluyorlar sizinkileri ümit Özdağ Ekrem İmamoğlu chp gençlik kolları başkanı artık birileri için zaman kötüye dönüyor daha da kötü olacak onlar için sahip çıkanlarda kalmayacak. Artık memleketi Türk ve Müslüman olmayandan arındırıyorlar. Devran bize döndü tek tek tutuklanıyor sol kesimin işi bitiyor sanırım yolun sonuna geldiler
Ülkedeki neredeyse her işletme kolay yoldan cebini doldurma şişirme derdinde, ahlak yok, utanma duygusu hiç yok, ahlaksızlığı denetleyip cezasını verecek bir mekanizma da artık yok. Sonuç bu ve bunun gibi facialar ne yazık ki.
O degilde şunu bile bolu bekediyesine yikmaya calişiyorlar ya pes mk harbi siyasetin civisi cikmis
Otellerin Sorumluluğu Bakanlığa ait Yetkililerin açıklamaları gerekir. Denetlemeye giden ya da gitmeyen personel sorumludur.
Hiçbir şey tam değilmiş ki ne yangın alarmı çalmış ne yangın merdiveni uygunmuş... Çok üzüldüm.
Ah ah bu konuda moralim o kadar ama o kadar bozukkki anlatamam canım yanıyor hala
Bence kimin yaktığı belli, yine gündem değiştirme çabaları
Maalesef üzücü bir durum. Ne diyelim. Yarın ne olacağımız belli değil. Hayır otel de uzak kimse yetişemez. Şehire yakın olsa belki ambulans sıkıntısız yetiştirdi.
Yine bir facia, yine sorumluluk alıp istifa etmeyecek insanlar.
cok cok üzücü Allah herkese sabır versin hastane randevuları iptal edilrmi
Sadece otel denetimleri değil birçok şey eksik ahh ah
canımız yanınca aklımıza gelıyor
Başlarım onların yasına. Hikayeden yas. Yeter kardeşim bu ülkede her türlü öldük ya onar onar yüzer yüzer öldük her türlü ya
Ülkede denetim yok çok büyük eksiklikler var ve insan hayatının değeri kalmadı maalesef
Paran varsa hayatın değerlidir bu ülkede kim ne derse desin
Paran yoksa öl Çok yaşa
Doğru paran yoksa karakterinden harcarsın
Onların da parası vardı geceliği 30 bin lira otelin bak öldüler ne degerlisi
çarşaflari biribirine bağlayıp atlasalardi belki kurtulurlardi mesafe azalirdi direk atlamaktan iyidir
Bazı kişiler öyle yapmış fakat Stres Ve Korku Halinde Can Havli İle İnsan ne yapacağını bilemiyor ateşler arkandan geliyor dumandan göz gözü görmüyor o an çarşafları dolayım diyemiyor insan o anki korku ve stresten kendini atanlar çok oldu o yüzden
Öyle yaptıklarını nerden biliyorsun 2 kişi atlamış ölmuş diye biliyorum
Haklısın soğukkanlı olmak lazim
Hiçbir tedbir ve güvenlik önlemi alınmayan işletmeye çalışma izni veren, denetlemeyen kurum veya kurumlara selam olsun.
İlk defa yerinde bir milli yas gördüm. Her neyse eksiklikler (yangın merdiveni vs) olduğu halde otel işletmeye açılmış. Topil ve liyakat yoksunluğu...
Yangın merdiveni
Denetime gitmeleri gerekirdi.
nasıl izin almış anlayamıyorum çok yazıkk
Yas ilan etmeyi bıraksınlar da sorumluları ceza alsin
Günlük 30 bin bide bu ne biçim kafa yapısı ya hiç olmazsa yangın tüpü olsaydı ya
Sadece otel denetimi eksik olsa neyse, bu sadece basamaklardan bir tanesi
yangin nsyden cikmis ki anlamadim yukaridami cikti ki kimse disariya kacamadi?
Mekanları cennet olsun inşallah Yaralara Allah acil şifalar dilerim 🥹🥹😪
Çok üzücü yakınlarına sabır diliyorum 😔
Allah rahmet eylesin
Ne eksik bilmiyorum ama hiç bir şeyin eksik olmaması gerekiyor ölenlerin çoğunun küçük yaşta öğrenciler olması ailelerin tamamen yok olması çok üzücü
Yukarıdan çıkmış yangın bunda bir iş var
rakıpleri de olabılır sempatizanda olabılır bilemıyoruzkı
İhmaller saymakla bitmez
Başımız sağolsun
Milli yaslar ülkesi...
Otelde yangın çıkışının olmaması çok üzücü
sezonluk denetim zorunluluğu gelmeli
Deve misali; Nerem doğru ki?
İhmal var yazıklar olsun gerçekten
İhmal davrananların sonu böyle olsun
Yangın neden çıkmış kardeşim
İstifa etmesi gerekenler etsin yeter.
Kimse etmez. Depremde etmediler
Yangın merdiveni yokmuş. Ne tam olabilir ki?
Ülke bası boş herkes menfaati Peşinde
66 biliyodum
Bende öyle biliyorum
Ne diyeceğimi Bilemedim şimdi 😢
İhmal sizlik
Hukuk
Nasıl yani
Ölen öldüğüyle kaldı
x.com/.../1882117445122654581