Ülke düzelir mi sizce?

Siyasette, sanatta her alanda bir tekelleşme, liyakatsizlik ve aşırı bozukluk mevcut. Halkta büyük bir ümitsizlik, boşvermişlik ve korku var. Eğitim, sağlık, askeriye, ekonomi, demografik yapı bir bir göz göre göre 80lerden beri yavaş yavaş alıştıra alıştıra yok ediliyor. İlk fabrikalarımız araplara satıldı, daha sonra evlerimiz rus ve araplara. Belkide yarın topraklarımıza geldi sıra? Laik bir ülke olmanın önemini kaybettik ve yöneticilerin kıldığı namaz rekatlarını saymaya o oranda oy vermeye başladık. Siyasette doğru düzgün seçilecek bir parti neden çıkmıyor bu ülkede, hep aynı kafalar var hatta birçoğu yaşça büyük kimseler (70+) neden emekli olmuyorlar, güzel yetişmiş Türk evlatlarımız kendi ideolojilerine göre giremiyorlar? Ahlaki olarakta çok hoş bir toplum sayılmazdık aslında köylerde, geçmişte olan şeyleri elbet duymuşuzdur ama tvde bunu normalleşme adı altında millete fonlayan programlar arttı dikkat ediyorsanız dışarıdan Türk tv kanallarına giren birisi M*ge An*ı, E*ra E*ol gibi yapımlarla karşılaşıyor. Bu bence bir millete hakarettir size sadece kaos ve dram yakışıyor ot gibi yaşamaya mahkumsunuz, ülkenin adaleti yetmiyor kamuoyununda haberi olmalı demektir.

Güncellemeler
1 yıl
Reşit bile değildim bu soruyu yazdığımda ah ah 16 yaşındaydım
Güncellemeler
1 yıl
Bence insanlar ahlakını korursa değişir ülkemi çok seviyorum Allah ayağına taş değdirmesin 🇹🇷
Ülke düzelir mi sizce?