Düzelir miyiz?
Millet vergi veriyor, partiler de bu paraları cepliyor belediyeler eliyle, yazık cidden.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düzelir miyiz?
Millet vergi veriyor, partiler de bu paraları cepliyor belediyeler eliyle, yazık cidden.
Bak kardeşim şu an ülke çok pis durumda haaa sadece devlet değil millettimizde ş... siz emin ol bu millet değişmedikçe bu devlet değişmedikçe senin benim gibi düşünen çok olur yani bakmayın şu an cumhurbaşkanı kim olursa olsun hangi siyaset olursa olsun aynısını yapacak siyasette 1 tane iyi kişi göremiyorum şimdi gelelim millette marketten bir şey alıyorsun 200 lira diğer markete gidiyorsun 140 150 lira peki bu adam 150 liraya satıp kar ediyorsa sen neden 200e satıyorsun devlet denetleme 0 ülkede yaşıyoruz ama devlet denetleme de bile sözde herkes müslüman denetleme yapılmıyor diye insanlara malları ürünleri kazık atarak satmaya hakları yok ben sadece market olarak örnek verdim esnafların hepsi aynı marketin'den tut sanayisine kadar
Sermaye yok, üretim yok, iş yok haliyle istihdam da yok. Sermayesi olup daha evvel yükünü tutan firmalar sabit değişkene kafa tutabiliyor ama küçük firmalar ağırlaştırılmış geçici kurumlar vergisi altında eziliyor. Düzelir mi, sanmıyorum.
Ne yapmak lazım para kazanmak için
Bilgili biri gibi geldinşz soruyum dedim hep bi girişimim olsun istemişimdir :d neyse hayırlısı doğru
Haklısın, Ya bizim meslekte ilerde iyi bir gelir oluyor herkes bi şeyler yapıyor o yüzden. Mesleğim okey, ekstra bir fikir arıyorum daha çok para odaklı. Böyle fazla başında olmama gerek ollmayacak bir iş
Doğru diyosunuz teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
Düzelmez
Çok zor
Mümkün görünmüyor
Toplum düzelmeden bir sey duzelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?