Çok sevdiğim bir akrabam ve benle yaşıt kızı saçma bir siyasi olay yüzünden bana küsmüşler çok üzülüyorum siz ne yapardınız?

Bu apo olayından sonra bir post gündem oldu meclise apo giremez konulu bir payşaşım bende onu hikayemde paylaştım bir akrabamda bir partiyi aşırı koyu tutuyor onunla siyasi asla tartışmam çok zıt düşüncelerimiz bana galyan gelmeyin kuzum devlet aklı aklımız ermez vs yazmış bende kalp attım cevap vermedim neyse terör olayı oldu ya mühendisler öldü onunla ilgili bir şey paylaştım ona da bir yorum attı bende abla bunların üst üste gelmesi tesadüf değil gibi bir şeyler yazdım sadece o da paylaşımlar yapıyor çoğu ters bana ama asla yorum yapmam Allah bizi korusun yazdım amin yazdı sonra biz bunlara gittik böyle laf soktular gibi herkese sarıldılar bana sarılmadılar hele kızı sanki onunla diyaloğa girmişim gibi daha da tavırlı aşırı üzüldüm ben takılmadım ama onlar aşırı tavır koydu siyasetin akrabalık arkadaşlık ilişkisini bozması çok üzüyor beni oysaki şahsına bir lafın olmadı ya da kaba bir yorumum olmadı sadece eleştiri ve düşüncemi yazdım o nasıl yazdıysa
Çok sevdiğim bir akrabam ve benle yaşıt kızı saçma bir siyasi olay yüzünden bana küsmüşler çok üzülüyorum siz ne yapardınız?