HAMAS, Kudüs Tugayları, Liva Tevhid öncülüğünde Müslümanlar savaşı kazandı. İsrail sadece sivilleri katlederek, nesillerce, milyar düşman yarattı.

HAMAS, Kudüs Tugayları, Liva Tevhid öncülüğünde Müslümanlar savaşı kazandı. İsrail sadece sivilleri katlederek, nesillerce, milyar düşman yarattı.

Evet İsrail baya baya 7 ekimden beri savaştığı kazandığı yerlerden çekilecek... ilginç kazanan taraftken neden böyle bir ant. imzalar insafa mi geldi yani... o kadar sivil öldürmüşken... Hamas da hicbirsey kazanamadı ama kaybetmedi de yani ölen onca insan dışında... iki devletli bir düzen mi olucak yoksa Filistin İsrail'in bir parçası mi olucak... bekleyip gorucez
Öyle 200 bin insanın olduğu soyleniyor... nehanyatu pek duracak biri değildi umarım batı seriaya falan bulasmaz
@solando
Ancak sonuç olarak kazanmak veya yenilmekten öte.
Ülkede aşırı azınlık dini grup veya Yahudileri suikast ve kuşatma ile öldürün Bakara 191. ayet
(Mesela Yahudilerin azınlık olduğu çoğunluklu Müslüman nüfuslu bölgelerde belki nasip olabilir.)
@solando Mesela belli miktar Hindistan'da Sünni Şafiiler Kerala eyaletinde var özellikle Cochin Jews 8000 kişiye sahip Judeo-Malayalam azınlıklarla iç çatışma yapmaları lazım. Hatta gerekirse Hindutva milliyetçiler ile tüm toplumlar iç çatışmaya girmeli. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir. Zaten en büyük azınlık demografisi Muslim population Hindistan'da demek istediğim halk birbirini headshot kuşatmalı veya tank füze ile Milyonlarca ölü herkes birbirine girsin. Hatta Milyarlarca ölü dünya genelinde
Cevap
5Cevap
İyi saçmalıyon he nerden alındı bu bilgi peki kaynak göster
Habertürke bak
İnşallah iyi olur diyorum
Çok güzel bir antlaşma olurdu gerçekleşseydi.
Bide tazminat isteselerdi iyi olurmuş 30-40 Milyar dolar
Tâbi efendim. Başka var mı bir isteğin?
Eger Müslümanlar buna kazanmak diyorlarsa, kaybetme ne oluyor anlamis degilim asasasasadada
Israil filistinin icinden gecti, cahil Müslümanlara simdi islamin zayifligini ve müslümanlarin ezikligini zafer diye yutturmaya calisiyorlar.
Hepsini öldürdü kardes, sivili, teröristini hepsinin icinden gecti pij etti.
Emin misin? Bugün Israil hedef Kabe, hedef Allahin kellesi deyip harekati baslatsa, onu kim durduracak?
Sen beni gec, en basta Allahin Israilin merhameti sayesinde hayatta asasasasa
Ne kadarı doğru acaba
nerden çıkarttın bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?