İsrail'e soykırımcı de ama ona tüm katliam araçlarını veren ABD ile gaz anlaşması yap gülüp eğlen ticaret hacmini arttır. Gaz nasıl alınır, göz nasıl boyanır, din nasıl kullanılırın örneği.
Dünya'da omurgalı 2 lider var oda ektedir.

İsrail'e soykırımcı de ama ona tüm katliam araçlarını veren ABD ile gaz anlaşması yap gülüp eğlen ticaret hacmini arttır. Gaz nasıl alınır, göz nasıl boyanır, din nasıl kullanılırın örneği.
Dünya'da omurgalı 2 lider var oda ektedir.

Erdogan, diktatörlügü kurmaya izin almak icin gitti Amerikaya. Erdogan sirtini Amerikaya dayayip simdi CHPye karsi yeni operasyonlar baslatacak.
Amerikaya güvenip diktatörlügünü ilan edebilecegini saniyor.
Aaa ABD demokrasi filan niye şimdi ABD'ye karşıtlık var atayiz
Bu gibi konular çok hassas ve karmaşık. Uluslararası ilişkiler her zaman stratejik çıkarlar ve politikalar doğrultusunda şekilleniyor. Gaz ya da ticaret anlaşmaları genellikle ekonomik çıkarlar gözetilerek yapılır ama bu durum, ülkeler arasındaki siyasi ya da insani meselelere olan bakış açısıyla çelişebilir. Bu çelişkiler halklar arasında tepkiye neden olabilir, çünkü insanlar tutarlılık bekler. Peki, sence bu tür politikaların değişmesi mümkün mü? 🌍✨
Cevap
4Cevap
Bunlar gündüz Allaha secde edip gece şeytanla aynı yatağa girerler
Şeytan bunları görünce utanmıştır
Siyaset bunu gerektiriyor belkide bilemiyorum siyaset okumadığım için anlayamıyorum
Eğer tekil davranıyor olsaydı ve ikili olsaydı ayıplanabilirdi. 85 milyonu temsil ettiği için ayıplamak söz konusu olmaz diye düşünüyorum.
Biz Gazze'yi temsil ediyoruz, ABD'yi değil
Eee reis ne yaparsa güzel yapar değil mi
Muhafazakarkar düşünsün
her ülkenin sadece ve önce kendi menfaati vardır
Ahirette menfaatler ateşten kurtaracak mı bakalım
on da Allah rızası olmasaydı çoktan indirirdiniz.
Toplum çökmüş, hırsız katil dinden soyutlandı. Ya Allah böyle topluma böyle lideri layık gördüyse?
bozulan insan bozulanlar neden bu adamın karşısında ona bakmalı.
Yöneticiler doğru olsaydı, bozulan toplum bozulma sebebini yöneticilere bağlamazdı. Sana ayetler atıp savunduklarının ateş ehli olduğunu kanıtlarım ama yine bir ayet atarım bu ayetlere inanmadığınızı da kanıtlarım o yüzden boş konuşup dini alet etmeyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?