Biden cephesi = küreselci, lgbt destekçisi, tüm dinlere düşman ateizmi savunan tipler.
Trump cephesi = koyu hristiyan, ırkçı ve lgbt düşmanı.
Bu savaşı sizce kim kazanır?
Biden cephesi = küreselci, lgbt destekçisi, tüm dinlere düşman ateizmi savunan tipler.
Trump cephesi = koyu hristiyan, ırkçı ve lgbt düşmanı.
Bu savaşı sizce kim kazanır?
ABD emperyalizm ihakkında hiç bişiy bilmezseniz böyle alakasız tanımlar yaparsınız.
ABD şirket gibi yönetilen bir ülke. CEO kim olursa olsun, şirketin işleyişi değişmez, politikası, kampanyları değişir. ABD de öyle.
Trump ABD menşeili üretimin ülke dışına yoğunlaşmasına karşılık ABD'de üretmesini böylece içerideki istihdamı artırmayı amaaçlıyor.
ABD "küreselcilik" denen şeyden vazgeçemez. Çünkü doları korumak için muazzam askeri güce ihtiyaç duyar. Trump doların "korunması" içn elinden geleni yapacak bi herif. Sadece askeri harcamaların ABDye yüklenip, "müttefik" dediklerinin az pay verip sıyrılmasını istemiyor. Eğer para vermeyeceklerse, ABD de çekilir. Olay bu
Degismez derken. adam bastan sonra degistirecek kanadayi gronlandi alacam diyor. muttefik filan umursamiyor. amerika kitasina ben hukmedeyim geri kalan umrumda degil diyor. Siyonist lobisi olmasa israile de tekmeyi vurur. ayrica yok iklimi koruyalim inekleri keselim diyenlere yok lgbt destekleyenlere vs hepsine karsi. Bizim dis mihraklar dedigimiz kureselcilere savas acmis.
İsrail'e tekmeyi vuramaz.
Kendisi kğreselci zaten, bununin.. bneliği savunmasına gerek yok.
Amerika kırasına zaten ABD hğkmediyor, hğkmedemediklerine ambargo uyguluyor.
Kanadayı alamaz, Grönlandı da ilhak etmeyecek zaren.
bakacaz gorecez. bu adami oldurmezlerse cok sey degisir gibi duruyor. güzel kardeşim savunmasin diyorsun ama soros en buyuk güzel kardeşim foncusu. halk hareketlerinin arkasindaki finansci. Bunun gibilerle kavgaya tutuscak. kavga buyuk ileride kargasa cikacak. avrupa mesela macaristan rusya vs disinda tamamen kukla liderler var tepede. kureselcilerin piyonu hepsi. almanyada trump secilir secilmez hukumet dustu geri kalanda pit pit duser. Normalde ingilitere abd hep ayni cizgide giderdi suanki ingiliz hukumeti kureselci oldugu için ters dusecekler. Bakalim karsilikli ic kargasa bekliyorum ben abd ve avrupada
Cevap
2Cevap
İkisi de geberse mutlu
Trump tabi ki
Küreselciler alır
Trump tarafındayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?