sinan oğan eğer Erdoğan yerine kilicdaeoglunu destekleseydi pkk ile ayni tarafta olacaktı. Yani pkk Erdogandan daha mi iyi? Sizin adayiniz pkk dan destek alan birisi olmasaydı sinan oğan in yaptığı tercihe laf atma hakkiniz olabilirdi. Sinan ogan olmasa kk ilk tueda kaybedecekti ayrica.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne farketti? Şimdi de cumhur ittifakı apoyu salmaya uğraşıyor. Yine pkk ile aynı tarafta s. oğan. Nerde bunların milliyetçiliği?🤣
Sinan oğan o donem Erdoğan i destekledi şu an yapılan süreç ile ilgili bir yorumu yok dolayısı ile destekleyip destekleyemedigini bilemezsin ben sanıyorum destekleyemiyodur. Mesela dogu perincek de o donem Erdoğan i destekledi ama bugün yurutulen surece karşı.
Niye yorum yapmıyor? Korkuyor mu? Sessiz kalmak da taraf olmaktır. Adam gibi çıksın tavrını koysun samimiyse. Ama çıkaramaz çünkü avantasını aldı oturdu
Sinan Oğan: "Terörist elebaşı Abdullah Öcalan’ın Gazi Meclisimizde konuşmaya davet edilmesi akıl alır, kabul edilebilir değildir.
Türk milletinin asla böyle bir talebi yoktur."
Şimdi gordum. Tahmin ettiğim gibi surece karşı.
şimdi sinan oğan milliyetçi degil diyorsunuz sana gore tüm pkklililarin oyunu alan kk mi milliyetciydi? Kim milliyetçi mesela sana gore. Sinan oğan kk iyi desteklemesi diye gereksiz lincleniyor yav halk pkkli birini desteklemiyor biz bunu soyluyoruz sinan oganin bir sucu yok , sinan ogan adaybolmasa kk ilk turdan kaybedecekti
Kardeş bi b. k bildiğin yok. Oganın süreç hakkında yorumundan bile ordan burdan kopyala yapıştırla haberin oluyor. Senin milliyetçiliğin sana kalsın tamam?
kardesim ben oganin bekçisi degilim ne demiş saniye saniye takipvedemem bunun da konuyla alakası yok alakasız yere çekmeye çalışma Sonuç olarak surece karşı mi karşı, senin dediğin gibi Erdoğan dan para almis olsa erdoganin her yaptığını desteklerdi. Ama tegmenler olayinda da, ocalan olayında da kendi duruşunu ortaya koydu. Bu da onemli bişey.
Halktan pkk lilar ile ayni adaya oy vermesini istiyorsunuz halk bunu yapmayınca da suçlu milliyetciler oluyor sizin mantık böyle.
Ne yaparsanız yapın turk halki pkkklilarla ayni adaya oy vermez bunun suçlusu sinan oganda degil umit ozdagda değil halka pkkli birisini kabul ettiremezsiniz 2023 de zafer partisi hiç olmasa sinan ogan olmasa sadece kk ve erdogan yarissa da kazanamayacakti zaten ilk turda yenilecekti hatta
Sinan ogana ne hediyeler verdim ama gel gör ki soğan çıktı
Aldı parasını oturdu asagiya
Biradwr sinan oganin ideolojisi belli. Milliyetçi bir adam. Milliyetçi bir adamın hdpli kk nın basa gelmesini istememesinde bir tutarsızlık yokki zaten bir rusvet söz konusu olsun. mansuru aday yapsaydiniz yine erdogani mi deateklerdi mesela?
Kanka hem zafer partisinde hem Türk ocaklarında yetkinim
Sinan ogan ilk propaganda malzemesi tarafsız olucaz üzerineydi
Akpye geçerek oyları dağıttı ve Aldığı paranın haddi hesabı yok
Oylari dağıt malik bişey yok sinan oğan tarafsız kalsa da erdogsn kazanacaktı kk iyi desteklese de. Bu durumda kazananin yaninda olmak istemesi de gayet normal. Erdoğan in oyu zaten yüzde 49.5 kazanacagi kesindi niye sinan ogana para versin
Olay kimin kazanacağı değil hala aynı şeyi söylüyorsun
Olay bu iki berbat parti arasında gerçek Türk milliyetçileri için uzun vadede bir parti kurmak ve 3-4-5. Seçimlerde ciddi sonuçları elde etmek hatta iktidara geçmekti
Herkes ilk çıkışta kazanamayacağını biliyordu niyet o değildi
Bu hdpli Pkkli tayfanın yaptığı bir algı. Kendi seçim başarısızlıklarını mantıksız argumanlarla sinan ogana ve milliyetçi kesime yikmaya çalışıyorlar. Halk pkkli birini kabul etmedi diyemiyorlar cunku.
Yok öyle bir şey kanka , Sinan ogan sattı bunu tüm Türkçüler çok iyi biliyor ama çıkıp konuşmak hakkında dava açılmasıdır , ayrıca hem zafer partisini hemde gelecek partisi bu tarz şeylerle dagitilmasaydi 49.5 falan puanı yoktu
Sabah sabah nerden geldi aklına Sinan kk Erdoğan be yaa
Ben hâlâ Sinan Ogani destekliyorum laf atan tayfa belli zaten
Bir gidin artık yeter
etmesinler