Acik iliski hakkinda ne dusunuyorsunuz?

kari koca birbirini aldatiyor ikisinin de bundan haberi var ayni evde yasayip iliskiye devam ediyorlar ama disari ciktiklarinda kimse kimseye karismiyor bazen koca eve baska kadin veya kadin eve baska adama getirebiliyor bazen ikisi de oluyor hatta ornegin kocasi eve yeni kadin getirip yatarken kadin yan odada bir seyler yiyip film izliyor hatta bazilari iliskimizi bu sayede kurtardik diyor bazen de birbirlerine sevgili oneriyor kocasi karisina telefondan birini gosterip bak sana bu adami buldum diyor karisi da bende sana bu kadini buldum diyor yani birbirlerine oneri de de bulunuyorlar mesela kisi disari cikarken esine rahat rahat haber ediyor seni aldatmaya cikiyorum diye kocasi da eve gelince onunla yasadiklarini anlat merak ediyorum diyor ayni sekil tam tersi icin de gecerli. belki etik degil ama en azindan durust yani hic yalan yok katiksiz saf gercek iliski bence.

Güncellemeler
1 yıl
arkadaslar magaradan yeni mi ciktiniz boyle bir sey zaten var open relationship deniliyor buna dusunclerinizi merak ettim sadece
Güncellemeler
1 yıl
hatta bazilari metresleri hamile kalinca onlarin cocugunu eger metres ustlenmezse karisiyla beraber oz cocuk muamelesi yapip buyutuyor aynisi dger turlu de oyle karisi baska birinde hamile kalip adam kabul etmezse karisiyla birlikle o cocugu buyutuyorlar bazilarinin onceden listesi oluyor kural anlasma gibi olasi sorunlarda sorumluluk bize ait diye o yuzden uyuyorlar buna
Acik iliski hakkinda ne dusunuyorsunuz?