artık bu traş stilini olmaktan korkuyorum :) kaç sıkıntılı olay olsa sıkıntılı tipler bu traş stiline benzer subay traşı ve o şahısların traşıyla karıştırıp çekinen olabiliyor Türkiye düzelir mi sizce dostlar? 
bu subay traşı subay alooo

Merhaba,
Katılmıyorum kardeşim saç baş ile olmaz. İnsan istediği hoşuna gittiği saç tipini yapabilir. 😅
Saçın başın canı cehenneme! 😅
Ben kendimi bildim bileli hep aynı, hafif hafif kısaltırım! 😄

Hem zaten hep onları sevmiyorlar mı! 😅
Maşallah abim her senesin de karizma 🙂 son foto efsane ortam hatıralık 😄
Teşekkür ederim kardeşim senin güzelliğin 😅 mahallenin gençleri hepsi 😅daha küçükleri ile de var bir sürü resmim hep gençler çocuklarlayım yıllardır 😅
Bense aynı sekilde abi hem meslekten biraz hemde sevmesinden beni gençlerin vs 🙂
En güzeli 😅abi olmak iyi güzel 😅 yaşıtlarım ya da arkadaşlarım kötü alışkanlık çok abi olunca söz hakkı bende 😅ben ne dersem o 😅
Kavga ve işin kötü yere gideceği durumlar da abi olmak yönlendirmek vs en iyi ve temizi abi iyi ki varsın kral 🥰🙂🌸
Teşekkür ediyorum kardeşim senin güzelliğin sağ ol var ol. 😅
Sende aynı şekilde iyi ki varsın, günaydın, huzurlu ve mutlu günler diliyorum 😅
Günaydınlar abi mutlu ve huzurlu günler dilerim bende kendini yorma tam zamanı gelene kadar abi bekleyebilir çalışma 💪🏻 kendine iyi bak abim 🌸🥰
EyvAllah sağ olasın kardeşim. 😅
Ama çok sıkıldım yatmaktan çalışmamaktan 😅
Sende kendine iyi bak güzel bak Allah'a emanet 😅🌸😅
Havalar azıcık iyi olsun kuryeliğe devam sanırım 😅
Cevap
8Cevap
Sonuna kadar katılıyorum. Moda gözüyle bakanlar değiştirecektir ama, bu yolla mesaj veriyorlarsa yeni bir sorun başlıyor bence.
Öyle abi öyle umarım doğru kararlar alacak yetkililerimiz vardır yani hayırlısı
Siyah sakalı saçı olup tas kestiren tipler tehlikeli ya :d
Siyah saç sakal olması harici problem yok 🤣 diğer sorularıma bakarsanız sakal kapkara 😂 ışık kaynaklı böyle durmuş
Bir dakika sakal siyah olan tehlikeli mi oluyor yoksa ben lannn 😳😂
Arkadaş ne alaka erkeklerin saç yapma modeli sınırlı napsınlar 😃😃
Napim diyormuşum 🤣 şu güzel stili bile hiç ettiler tas kafalar 😝
En kötüsü 3 numara
Onlar da güvenilir yine ya 😄 zarar görmedim o kişilerden hiç uzatıyorum bu ara bakalım hayırlısı hocam
Bide osmanlı tuğrası yüzüğü takanlar ile ilgili bisey vardı uzak durun diye
Hiç bilmiyorum onu hocam inanın ki lakin zevkine takan da vardır illa
Benimle ilgili de yorum da birisi yazı yazmış sende pek masum görünmüyorsun diye 🤣
Anlamadim pek.
Gri listeye almalı mıyım almamalı miyim djsjjd
Hocam ne grisi kırmızı kodla aranıp toplanması lazım bu tiplerin subay tıraşı değil he 😁 tas kafa olanlar
Çoğu maganda bu tip ondan dolayı onun dışında alakası yok 😂🤣
Subay tıraşı farklı tarz ama tas kafalar hiç etti hocam ya
Sen sana yakışanı yap boş ver algıları
Uzatıyorum bu ara bakalım nasıl duracak
Bak bak 😌
Baka baka uzicak bir şekilde işte 🤣
Bakmazsan daha çabuk uzar 😃
Bakmazsak uzar mı hocam 😄 bakım şart saça
Diğer bonobolara benzemiyorsun. Bence karizmatiksin baya.
Hocam tas kafalarla karıştırıyorlar maalesef bölgem de polisle muhabbet selamlaşma bu sakal ve saça rağmen sıkıntı olmuyor muhabbet kuruyoruz 🙂 farklı bölgeler de bu saç stili bir tık ürkütüyor insanları tas kafalı kişilerin yaptığı olayların olduğu yerde vs subay tıraşı karıştırırılıyor
Hayır bence hiç de alakası yok bunun tehlikeli tiple
Tas kafayla karıştırıyorlar hocam
E anlamıyorlar saç stilinden hocam 🤷🏼♀️
Yapacak bir şey yok hocam 😅 iyi geceler ve iyi uykular
İyi uykularrr
Bu saçta sıkıntı yok tas kafa arkadaşlar sorun biraz
Karıştırıyorlar be abi belirli bölgeler de vs
Yok abi bu stilde kötü duran bir şey yok yanlar 1 numara tas tıraşı olan kekolar tehlikeli sadece
Yine de karıştırabiliyorlar bazen hocam bölgem de problem yok pek gerçi sakala ve saça rağmen polislerle muhabbet selam verme insanlarla konuşma vs 😅 farklı bölgeler de sıkıntı olabiliyor ayrıca Yörük birisiyim Suriyeli sanan oluyor filan tip de alakasız 🤣
Tehlikeli olmayanları bile var. Ama bazıları evet çeyrek değil yarım değil tam bir O*ospu Evladı olduğu doğrudur.
@GereksizBilgi80 www.youtube.com/shorts/dRWvdEuP2mw?feature=share
İşte böyle zihniyetler bile var ülkemizde sonra neden ne diye Türkiye B💩kunda Boğuluyormuş.
10 sene sonra Teksas olcak Türkiye
Düzelmez mi diyorsun abi durum
her şey kafa da bitiyor işte djjdd
yapma şunu hocam işte ya :D
saç uzatıyorum şu an en temizi gibi :D
Bu soğukta da zor oluyor be jxndjd benim bile kazıyasım geliyor 😃
neden kaynaklı zor geliyor hocam?
Gür ve uzun hocam 😃 yıkamak kurutmak şekil vermek meşakatli olabiliyor jxndjd bu stilde size yakışmış bence :)
teşekkürler hocam fakat adını çıkardırlar bu stilin :( hem birde o bakım olayı sıkıntı değil mi uzatınca yapacak bir şey yok hocam :) belli uzunluk da tutup uzatmak iyi olacak gibi duruyor deneyelim bakalım yüz yüzünden kadınsı durursa direk cız saçlar :D
Cız jxbdjxn
valla en iyisi de bu ama gidiyorlar cizdiriyorlar kafayı şekilli şukulllu kestirip malamat ediyorlar 😅
Bakalım hakkınızda hayırlısı 😊
ya düz adam akıllı subay traşı usule uygun ya da düz 3 vurma :) gerisi gereksiz hiç yakışmayan bir saçmalık şekil yaptırma vs vs bence hocam soruda haber sorusuna benzedi :D saati dolsun da bir şutlim ksden bu soruyu :)
Şutlim jxbdjdn
Böyle diyince şey gibi oldu kırmızı bültenle kendinizi arattırıyor gibi 😃😅 bakmayın siz stile felan insan kendini iyi hissettiği sekillerde kalmalı.
Çaktırmayın hocam uzatıp arkadan bağlama niyetim var testi Taylan sendromu dicem sanırım buna 🤣 şiştikce uzatmaya başladım
Gidip baktımda ördürmek şart olacak gibi 😃😃 ve kendinizle olan azminiz çok güzel genel olarak. Dilediğiniz gibi bir vücuda sahip olmanızı temenni ederim🌸
Güncel de 105 hocam sahibim şu an ama daha büyütmek amaç formojenik vs olmadan zaten iriyim doğal devam güzel dilekleriniz için teşekkürler🌺
Ben düz bağlarım bu arada yorar örgü 🤣
O işin latifesiydi 😃 uzayınca da atarsanız denk gelirsem yazarım yine belki örgüde güzel olur dhdbjd
Hayatta olmaz 🤣 belki profil yapılır hocam eski foto 130 kilo halim köpeğimi severkendi Pp ise 121 arası soruda yüz atmak sıkıntı 😄 bu istisna
Sanırım bu da imha olacak 😃😃 denk gelirsem bakarım tabi :)
Evet hocam kaldırıcam hayırlısı olsun 🙂
Hayırlı akşamlar hocam 😊🙋🏻♀️
Hayırlı akşamlar ve iyi uykular olsun hocam 🌺😄
Aşırı sevdiğim abilerimden birisi görselleriyle yorum atmış daha kıyamam kaldırmaya soruyu 😄
Kalsın hocam kalsın zaten gayet iyisiniz dee 😊😄
Saç subay sakal bağımsızlık ilan etmiş 😄😂 gerçekten sevmesem kim bilir abimi at hırsızı gibiyim silerdim 😁
Yalnız sakallara aklar düşmüş hocam net bakınca gördüm 😃 onun dışında sorun yok içiniz rahat olsun :)
Işık oyunu biraz hocam o 😄 ışık kaynaklı oluşan durum
Çok yorum yapmayayım o halde ben 😃😃
Neden?
Işık oyunu olduğunu düşünemeyip beyazladığını söyleyince Ayıp ettim gibi düşündüm.
Ayıplı durum yok hocam görünüş kaynaklı öyle sanılması normal 🙂 takmayın
Teşekkür ederim efendim. Sizde 😊
Rica ederim iyi akşamlar hocam 🙂🌸
Hayırlı akşamlarr 🌸
Çok tehlikeli tipsin
Benmi 🤣😂
tas kafa yap
Zaten iri yarı birisiyim sporla da giderek şişiyorum millet tam korksun hocam ne güzel akıl verdiniz 🤣
neden ya haha :D
Maalesef hocam tas kafa olanlarla karıştırıyorlar bu stili 😅
Normal
Normal şeyleri anormaleştiren kişilerden pek değil artık hocam
Evett
Berberin çok kötü bro
Eski berberim 😅 ona gitmiyorum artık
Seninde pek masum göründüğün söylenemez
Çok tehlikeli bir pozmu sizce hocam 🤣
Poz değil yüzünden belli zaten
https://hizliresim.com/rme443k yirmi üstü fazla kilolu halim elimin altında ki cana bakarsanız fazlasıyla sırıtkan fiske vurulmadı komut köpeği tamamiyla insanlar uzak olsun hayvanlarım yeter bana 😄
Ülkenin bu lanet gündem ve üzüntü halinden gülmeden çektiğim için bu kareyi özür dilerim bilemedim ne diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?