Önem sırasına göre;
1: Yönetimdeki yolsuzluklar
2: Kentsel dönüşüm
3: Kuraklık, susuzluk riski

Önem sırasına göre;
1: Yönetimdeki yolsuzluklar
2: Kentsel dönüşüm
3: Kuraklık, susuzluk riski

1-Yönetimdeki yolsuzluklar aynı zamanda suçların aşırı cezasız kalması hatta hukuk anayasa mesleklerinin yani askeri ordularımızın yapması gereken bir şekilde birçok suçtan aranan ve halkı ağır yaralayanlara susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak soykırım yapması gerekiyor.
Adalet ve liyakat olsa gerisi kendiliğinden çözülür
Türkiyede o kadar sorun var ki bir kere mafya sorunu var adaletsizlik var sağlık eğitim kökten çözülmesi gereken çok şey var en başta terör açık açık teröre destek verenler mecliste olmamalı fetöye yapılan yaptırımlar pkk ya da yapılmalı
Laiklik
Demeye çaıştığım şey şudur laik bir devlet unuvanına sahibiz ama biz laik değiliz biz siyasal İslam ülkesiyiz bu değiştirilmeli ilk önce cidden laik bir devlet olursak her şey düzelir cemaatler ve tarikatlar da bu dediğim laik devlet anlayışı içinde denetlenirse yavaş yavaş düzeleceğiz bence en büyük sorun budur bu eğitimi, hukuğu ileri yönde etkileyecektir diye düşünüyorum diğer türlü çok bağnaz insanlar arasında şeriat yaşıyoruz biz
Cevap
7Cevap
eğitim sistemi ve ekonomi ve adalet.
1) Din istismarı & din düşmanlığı
2) Ahlaksızlık ve yozlaşma
3) Hukukun üstünlüğü
tekinin bakan olması büyük bir sorun bu sorunun acilen çözülmesi lazım
Hukuk.
Hukuk çözülürse, geri kalan her şey düzelir.
Hökömet yeğenim hökömet
Değişmeden bilemeyiz portakalı soymadan bilemem yegen. Bide onlar yesin bakalım
Makarna nasıl iyimi yanına bi de kömür
Ben 12 senedir oy bile vermiyorum ama ister hareket le ister sözle eylemle mevcut iktidarı savunan kişinin sağlık lıbbi birey olduğunu düşünmüyorum
haklısın iktidarı eleştiriden daha çok çöp muhalefeti daha fazla eleştirmek gerekiyor aslında muhalefetin muhalefet olmamasından dolayı bu durumdayız bence
cehalet
Eğitim
Mülteci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?