Başıboş köpek sorunu
Kaçak ve sığınmacı sorunu
Enflasyon ve işsizlik
Eğitim/sağlık sektöründe ki sorunlar
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En büyük tehdit kaçak sığınmacı sorunudur. Şöyle ki;
Eğer sığınmacıları gönderemez isek , Afganistan olacağız gibi görünüyor. Önce sığınmacılar ve şeriatçıların işbirlikçisi Akp, Anayasanın ilk dört maddesini değiştirip iç savaşı başlatacaklar. Ortalık iyice kan gölüne döndükten sonra da Yunanlar, Amerikan desteği ile Akdeniz ve Egeye çıkarma yapıp bizi iç bölgelere kaçmaya zorlayacaklar. TSK emir komutası ise, Türkçülerden arındırıldığından Atatürkçülerle savaşmakla uğraşıp Yunan istilasına göz yumacak.
TSK nın içindeki azınlık Atatürkçüler ise Atatürkçülerin safına geçip ; Yunan ve İrticacı hain Amerikan işbirlikçisi yobazlarla savaşacak. Savaşın sonunda, kimse kimseye üstünlük sağlayamayacak. Türkiye, sevrde olduğu gibi bölünecek ve Türk milleti zamanla tarihten silinecek. Yani Amerika boşuna, Suriyelileri getirmedi. Getirmeseydi, şeriatçılar hızla azalıyordu , bir şey yapamayacaklardı ve iç savaş da çıkmayacaktı. 31 Mart 2024 seçimleri, laikliğin yükselişte olduğunun kanıtı.
Bu anlattıklarım bilimsel kanıtları, bu bencemde olmakta
Bu konuya değindiğin için sana teşekkür ederim. Ülkedeki en büyük sıkıntı sığınmacı sorunudur, ülkenin kapasitesi bu nüfusu kadırmazken Suriyeliler ve afkanlılar yük oluyor , sigorta ödemedikleri için patronlar Suriyeliler çalışanları seçiyolar.
@Doruk_kk alaksız
Çünkü em büyük sorun terör sorunudur
Sığınmacıların pek bir zararı yok taşkınlık yapmıyorlar olay çıkarmıyorlar çoğu ülkenin kültürüne zaten adapte oluyor çünkü kültürlerimiz hemen hemen aynı
Peki her gün kaç tane türk birbirini öldürüyor biliyormusun farkındaysan yabancılarla ilgili olaylar gündeme gelsene az sayıda
Hepsi
Köpekler olmamalı
Cevap
5Cevap
Malum...
bana kalırsa başıboş köpek sorunu dostum. biraz daha çözülmezse bu sorun her halde ülkedeki çoğu vatandaşın bir yerlerini köpek ısıracak.
Mülteci sorunu en acilinden çözülmeli. İkinci olarak enflasyon ve sonrasında başıboş hayvanlar.
Terör sorunudur alçak terör örgütleriyle yapılan başarılı mücadele aynen devam etmelidir
Şu Suriyeliler gitmeli acil
Mülteci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?