İkbal ve Ayşenur Olayından bilgi amaçlı bahsetmek istiyorum?

Dikkat; Bu Konuda Tarafsız Bulunmaktayım Ve Katili Savunmamaktayım.
Olayın üstünden 2 buçuk ay geçmiş bulunmakta ve o semih denilen kişinin çocukluk fotoğraflarına ulaştım, semihin saçları normal düz ve şimdiki vesikalığına baktığımızda saçları kıvırcık evet çünkü permalı ve özenti olduğu kişi richard ramirez. Semihin yüz hatları yumuşakken ramirezin yüzü keskin ve sert hatlara sahipti, ve bu kişi tahminimce telegramda'ki malum g*re içeren kanallara girmekteydi ve bunu ona başlatanda okul arkadaşı seyithandı (ismi sanırım buydu) bilirsiniz ne oluyorsa arkadaş çevresinden oluyor zaten. Evinde bulunan luciferın mührü resmine bakarsak büyük ihtimal kırtasiyeden alınmış bir çıktıydı, diğer resime gelirsek facebooktan arastirdigim kadarıyla çizdiği resim psikolojik tür ve ş*dd*t içeren bir animeden alıntı, surlarda ikbali öld*rmesinin sebebi dikkat çekmek ve ilgi almaktı, Eğer dikkat çekmek istemese neden ikbali orada öld*rsün'ki? Bu Herif Yaşarken Ramirezi anlat desek anlatamayacak özenti'nin teki ve kasaplık mesleğini lekeleyen bir erg*n... where's my mind şarkısına gelirsek, o resimdeki pozisyonu şarkının sözlerinden ayarlamış olabilir kafasında kurarak...
İkbal ve Ayşenur Olayından bilgi amaçlı bahsetmek istiyorum?