Gündem Sokaga cikma yasagi ile ilgili ACIL? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu sokaga cikma yasagi 65 yas alti tip1diyabet hastaları icinde gecerlimi? Cok acil cevap verin Güncellemeler+1 yıl Cikana 3500 ceza var diye duydum. Ben 22 yasindayim ama diyabet rahatsizligim var yani kronik hastalik. Acaba sorun olur mu? Sokaga cikma yasagi ile ilgili ACIL? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bayİtici Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Elinde makinayla gezmiyolar ne bilecekler senin ne oldugunu kendini dusunuyosan ya da baskasini cikma zaten. 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl 65 yaş altı için sıkıntı yokta çıkmasa iyi olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cikana 3500 ceza var diye duydum. Ben 22 yasindayim ama diyabet rahatsizligim var yani kronik hastalik. Acaba sorun olur mu Yorumla sedomania +1 yıl diyabet hastaları için risk söz konusu o yüzden mümkün olduğunca çıkmayın derim Yorumla
alyabenm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl yok herkes bacım otur evinde mk ya 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bende senin mk. Agzina zicarim dogru duzgun konus Yorumla alyabenm +1 yıl sus lan kart karı seni Yorumla Soran +1 yıl Kart kari sana derler Yorumla alyabenm +1 yıl evde kalmış seni Yorumla Soran +1 yıl Sus cirkin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Elinde makinayla gezmiyolar ne bilecekler senin ne oldugunu kendini dusunuyosan ya da baskasini cikma zaten.
65 yaş altı için sıkıntı yokta çıkmasa iyi olur
Cikana 3500 ceza var diye duydum. Ben 22 yasindayim ama diyabet rahatsizligim var yani kronik hastalik. Acaba sorun olur mu
diyabet hastaları için risk söz konusu o yüzden mümkün olduğunca çıkmayın derim
yok herkes bacım otur evinde mk ya
Bende senin mk. Agzina zicarim dogru duzgun konus
sus lan kart karı seni
Kart kari sana derler
evde kalmış seni
Sus cirkin
Riskli kısa süreliğine çıkabilirsin ama
Sağlık kuruluşunu arayabilirsin
Hastalara musade tanınabilir.
Evet galiba
Sanırım