Neden Türkiye'de vatan hainleri çok? Bazıları da istemeden vatan hainliği yapıyor neden farkında değil?

Amerika'da, Dubai de, bir sürü gökdelenler var. Kimse eleştirmediği gibi. Bizde hayret içinde kutluyoruz yapanları. Çocukken Amerikan filmlerinde gördüm gökdelenleri, oraya gitmeye hep heveslendiğim zaman oldu çocukken. Amerika hepimizin hayaliydi. Orada yaşamak orayı gezmek. Dubai'de aynı şekilde çok turist çeken bir Arap şehri. Arkadaşım Türkiye'den gezmeye oraya gitti. Gökdelenlerin önünde fotoğraf çektirdi. Ama İstanbul'a, İzmir'e gökdelen yapılınca, herkes eleştiriyor. Yok hava olayları, yok mevsim sıcaklığı. Saçma nedenler sürüyorlar. Ondan sonra. Panama kanalı var, şüveyş kanalı var. Erdoğan'da İstanbul kanalı yapmak istedi. Bunu ilk dile getiren Ecevit'ti. Ecevite nasip olmadı şimdi nasip olacak. Onu bile eleştiriyorlar. Yok amerikan savaş gemisi geçecek miş yok Araplara arsa satılcakmış. Boş iddalar. Neye dayanarak söylüyorsun rus savaş gemisi ordan geçeceğini. Araba arsa satılcağını. Boş iddalar. Ondan sonra. Irak, Libya hava savunma sistemleri olmadığı için. Çok iyi kara kuvvetleri olsa da, havadan uçaklarla vurulup, ülke zayıflatıldı sonra yıkıldı, bizde hava savunma sistemleri alıyoruz. S400leri. Amerika'da patriod var. İstedik vermediler. İsrailde demir kubbe var, istedik vermediler. Rusya'da S400 var, istedik verdiler bu seferde muhalefet karşı çıkıyor. Ülkeye Amerikan savaş uçakları bombalasa rus S400 ler bizi koruyacak. Farkında değil tabi Rusya saldırsa bizim kendi savunma sistemimiz olan siperi üretmemiz lazım. O üretilene kadarda s400 leri alıp, teknolojiyi öğrenip, öyle üretebiliriz. Kimse yoktab var etmiyor. Sen S400 alıyorsun, içine bakıyorsun, nasıl bir teknoloji olduğuna, ona göre bakarak benzerini kendin üretiyorsun. S400 almadan, sıfırdan bişey üretmekde zor benzerine bakıp, aynısını üretmek daha kolay. Bende istiyorum kendi S400 ümüzü kendimiz üretelim, dışardan almayalım, kendimiz yapalım. Şimdilik bir iki tane alınır, ona bakarak kendi üretimimiz yapılır inşallah. Muhalefet bakalım ne cevab verecek. Allah ülkemizi korusun. Amin

Saflar, araştırmıyorlar. Muhalefet haberlerinden başka haber dinlemiyorlar ondan öyle
Çiğ süt emmişler ondan öyle
Başka nedeni var
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Neden Türkiye'de vatan hainleri çok? Bazıları da istemeden vatan hainliği yapıyor neden farkında değil?