Biliyorsunuz sözde teröre karşı protesto mitingi düzenlendi farklı şehirlerde. Genelde AKP ve MHP tabanından kişilerin katıldığı mitingin ardından kalan görüntüler şaşırtıcıydı... Sözde teröre karşı bayrağı savunmak için yapılan mitingde bayraklar yerlerde geziyordu. Böyle olunca insanların aklına bunlar ne kadar samimi sorusu geldi...
Oysa HDP mitinglerinde bu bayraklar ellerde dalgalanıyordu miting sonrası yerde 1 bayrak gören de olmadı...
Güncellemeler
+1 yıl
Hadi AKP'liler açıklayın
Türk bayrağını yere atanların HDP'ye hain, terörist demesi ne kadar inandırıcı?
Biz zaten partilerin milletimizi temsil etmediğini biliyoruz, Akp'nin bu ülkeye verdiği zararları ve millet iradesini saymadığını biliyoruz, mhp'nin de 'milli'haklarımızı itina ile savunamadığını bilmekteyiz, bu partilerin içlerinde olup, temiz bir duygu ile oraya gitmeyip 'milletimizin' güvenini daha çok öldürmek ve bizleri daha çok sinirlendirmek için bu tabloyu çizdiklerinin farkındayız. Sana gelince nasıl bir haysiyet yoknusun, buraya defalarca hdpli vekillerin eli silahlı pkklı pislikler ile sarılıp tokalaşmasını koydum. Onca şehidin en büyük sorumlusu akp olmakla berabe pkkyı temsil eden hdpdir. Çocuk mu var karşında? Askerimize kurşun sıkıp öldürenlerin ağası ermeni Aponun posterleri yanında Türk Bayrağı sallayanlarına sözümbayrağı ellerine alıp bir zahmet dokunmasınlar...
sadete gel cözüm önerin ne? hdp kandile gitmediginde pkkya terörist vatan haini diye lanet ettiginde pkk silah mi birakacak? pkk sorunu hdp meclisten cikinca mi cözülecek? pkk sorununu cözmek icin barisa yanasmayip pkk asker öldürünce feryat figan etmeniz mi sorunu cözecek? savasarak cözecegiz diyorsan 30 yildir tsk daglarda piknik mi yapiyordu? bitiriverseydi pkkyi? hdpnin cözüm önerisi belli = baris saglansin. sizinki ne?
@kopukucurtma5 Yine dayanamadın değil mi? İlla gelip sataşacaksın... Kaç defa yazdım buraya çözümü... Senin zihniyetin belli zaten, ben çözümü söyleyince 'lay, lay' tamam mı diyeceksin? Yine de çözümün linkini atayım... Bu zaten gerçekte var... Ve büyümeye devam ediyor... Biz halktan yanayız ve milli müdaafadan. Savaştan sıkıntısı olan herkese kapı kaçık... Ama bölücülere yer yok... Düşünmen dileğiyle... Okumadan ve düşünmeden görüş bildirmezsen sevinirim... Beni boşa yorma... https://banuavar.com.tr/ne-yapmali-banu-avar/
sorumun cevabi degil. cözüm de degil. hem asimile edilmeye calisilan ve büyük ölcüde türk milletinin asimile edildiginden dolayi rahatsizlik duyup halkin "koyun" olmamak icin örgütlenmesini savunup, diger tarafta asimilasyona direnen kürt halkini vatan hainligiyle suclayip türklestirmeye calismak neyin kafasi? o pkk türklestirilmeye direndigi icin daga cikti. yazida buna dahil hic bir öneri yok. her ilin sorunlarina care bularak cözüme ulsmaya calisanlat kürt halkinin sorunlarini görmezden gelerek bir cözüme ulasamaz.
barisa hayit diyenlerin genel durumuna bakarsak yapilsn bir ankkette halkin %80inden fazlasi barisa hayir diyor ayni halka cocugunu bu dönem askere göndermek ister misin diye soruldugunda ona hayir diyor. yani özet olarak halk savasa devam edilsin ama benim cocugum degil komsunun cocugu ölsün diyor. halk bu kafayla gittigi sürece devlet bir 90 yil daha halkin cocuklarini yem diye daga atacak. komsumun cocugu ölsüncüler de timsah gözyaslari dökecek.
@kopukucurtma5 Yani pes diyorum, pkkyı haklı gösterecek kadar haya duygunu yitirmişsin... Acaba ermeni örgütü Asalanın uzantısı pkkmı kürtleri savunuyor yoksa ermeni asıllı Apo mu? 1. Dünya Savaş'ından beri doğuyu isteyip kürtleri ve orda yaşayan türkleri katleden ermeniler ne zaman dostunuz oldu... Şimdi bana ermenileri siz katlettiniz yalan söyleme deme... Öyleyse kürtler mezapotamyanın halkı falan değil, doğuda en çok türk yaşıyordu, kürt değil... Ermeniler hiçbir zaman kürtleri katletmedi..., Üstelik o ermeniler, ermenistanda kürtlere 'kürt' demeyi yasaklamış ve yezid deyin diye o halkı asimilede zirveye uzanmış ki örgütü pkk sizi destekliyor.. Ya yorma beni Allah aşkına... Hadi hadi... Kaçakçılığından uyuşturucu ya kadar, kürt halkının kamyonlarını, okullarını yakmasına kadar pkk icraatları belli ve aşikar... Apo'nın kendi ağzı ile söylediklerini de inkar et... Kürt halkını 'namuslu' diye aşşağlıyor... Kitabını okudun mu? Boş konuşuyorsun... Türk Milleti olmak demek ulus olmak demektir.
Bu ülkede tek 'kürt' yaşamıyor, lazlar, çerkesler, pomaklar neden kendi dilimiz, kendi özerk bölgemiz diye ayaklanmıyor... Kürt faşizanlığında son nokta... Bu kadar kör müsün yoksa sana 'Kürdistan'ismini söylemek yetecek mi sadece? Geçmiş tarih kitaplarına bakma.. Aç Irak'ın, yugoslavya'nın, Suriye'nin halini gör... Bu ülkede herkese haksızlık yapıldı. Ülkücülere de solculara da, kürtlere de , alevilerede sebebi sadece gelen hükümetlerin çıkarıydı... O kürt özerkliğine giden yasalarda 'BM'işgali meşrulaştırılıyor, haberiniz yok be! İlk müdahale yeri g. doğuyken kanlı Irak'a kurulan Kürdistan'ı nasıl Suriye, İran ve Türkiye'de kuracaksınız..., Proje budur... Sizin sözcülüğünüzü yapan size tarih yazan da David Phlipsdir... Size harita çizen de CIA'dir... Adamlar ağzı ile söylüyor programlarda ya... Çok yazık... Bu ülkede televizyonunuz oldu, sokakta kürtçe konuşuluyor daha ne istiyorsun? Seçmeli dil olsun banane? Evde tembellik edip kürtçe öğrenemeyenler okul istiyor geçen kürtçe soru sordum hdpli bir @k
@kopukucurtma5 bir kürt cevap yazamadı... Ben bile türk olduğum halde çat pat öğrendim... Çok yazık.. Ayrıca sen bizim milletimizi tanımamışsın, KS'de 3-5 yoruma göre nabız ölçme bence... Meydanlara 1 ay önce inildi... Bu ülkenin %70'i canını vermeye razı.. Buna dair çok video var vatansever yürüyüşü emin ol.. Buna bende dahilim. Ömründe bir devlet kuramamış kürtler ateşle oynuyor... Tüm kürtler pkklı değildir... Siz anca soyunuzu sopunuzu ırktaşınızı öldürürsünüz. Irak'ta olduğu gibi, kanlı topraklara kukla devlet kurdunuz... Pkkyı savunuyorsun bir de bebek katillerini yazma Allah aşkına... Senle vakit harcayamam..
hala sorumun cevabini vermedin, beni apo veya aponun soyu sopu ilgilendirmez. örgütü kac yilinda kurmus, örgüte katilim kac yilinda tavan yapmis ilk silahli eylemleri kac yilinda olmus ve buna sebep olan neymis o kismina bakarim. o halki pkknin kucagina itenlere bakmadan o halkin yasadiklarini görmezden gelenler haya duygularini yitirmislerdir ben degil. ayrica kürt degilim ermeni de degilim ama kafanizin icinde öylesine bölücüsünüz ki "bizi koyinlastiriyor" dediginiz devletin hatalarini söyleyip ezilenin yaninda olani ötekilestirerek hainligin kralini yapiyorsunuz. ermeniye ve katliama gelince her iki taraf da katliam yapmistir. basini kuma gömerek yasananlari yok sayamazsin sen saysan tarih affetmez.(: hala bir cözüm önerin yok, sen diyorsun ki türkü asimile ediyorlat direnelim, kürt diyor ki asimile olmam türk degilim kürtüm. kürte gelince asimilasyonu destekleyip kendine gelince bögürüyorsan hak hukuk "halk" insanlik, haya duygusundan bahsetme hic.
@kopukucurtma5 Söyle bakalım senin çözümün nedir? Ben de senin istediğin çözümü söyleyecek bölücü ruh yok o yüzden senin çözüm isteklerine hizmet edemem. Benim ve biz vatanseverlerin çözümü bu işine gelmiyorsa sen katılma zaten bu bizim için şeref olur... Bize sen ve senin gibi düşünenler lazım değil...
harbiden bu kadar düz kafa mısınız? ülkeye barış getirmek için kandile imralıya her yere gidilir mecliste de akplilerle görüşüyorlar akpli mi oluyorlar
Aponun heykelini dikeceğiz veya Pkk terörist bir oluşum değil barışçıldır diyen, araçlarından bomba çıkan milletvekilleri olunca şaşırmamak lazım aslında. HDP'nin teröristlerin ağzı olduğunu bilmeyen yok boşa uğraşma.
sancakdagli bacim hem önerin nedir demis hem de basmisdin engelli neyse biri kamu hizmeti yapsin,
bizim cözüm önerimiz belli ama o da bölücülerin isine gelmiyor. elbette bizim gibiler size lazim degil, size "benim cocugum degil komsunun cocugu ölsün" diyen cakma vatan severler lazim. cünkü kandan besleniyorsunuz, akan kan durursa belirli kesimleri düsman ilan edip onun üzerinden politika yapamayacaksiniz. vatan millet bayrak siyasetiniz islemeyecek. ayrica ayni topraklarda yasayip kardes dediginiz halkin dilinden dahi nefret ederek "kardeslik" anlayisinizin bile ne denli sahte oldugunun kaniti zaten bu zihniyetiniz.
hic bir cözüm öneriniz yok ve yukardaki saydigim nedenlerden dolayi hic bir zaman cözüm istemeyeceksiniz. fitrat.
şahsi görüşüm böyle balkon altı kanalizasyon şebekesinde üretim yapan kartondan tülden şeylere orantısız bayrak basıp gelene geçene dağıtan tipler imha edilmeli çoluk çocuğa 3 er 5 er dağıtıyorlar sonra böyle şeyler oluyor..
Kürlere işkence edenler Türk değildir. Türk postuna bürünmüş başkalarıdır. O bayrak Kürdün de Bayrağıdır. Nasıl bu ülke Kürdünde ülkesiyse bayrak da onundur.
İngilizce dünya dilidir ve herkesin öğrenmesi gerekir. Gelelim Kürtçeye. Kürtçe eğitim bütün okullar da yapılması gereken bir eğitim değildir. Yapılacak doğu illerinde seçmeli yapılabilir. Türk birisine Kürtçe öğretmek gerekli değildir. Öğretilecekse Kürde öğretilir. Bunu yapacak olan devlettir.
Doğu illerinde isteyen bireylere Kürtçe eğitim verilebilir. Bunun devlet bütünlüğüne zarar vereceğini de düşünemeyiz. Kürtlerin de kendi dillerini öğrenmeleri elbette hakları.
Birincisi o bayrak atılan yerde sadece akp yandaşları vardı her seferinde mhp ye b*k atmaya çalışmayın ikinciside biraz zekan olsa o hdp mitingindeki Türk bayrağının fotoshop olduğunu anlardın
CHP ve HDP birlikte miting yaptılar. HDP ayrılıkçı gözükmesin diye CHP'liler tarafından ellerine tutuşturulan bayrakları miting sonunda yere attılar. Alanı terkettiler.
En İyi Cevaplar