#Narin olayı, öldürülen bebekler, eski sevgilisinin kafasını kesip surlardan atan cani ve daha nice vahşetin yaşandığı koca bir yıl geçirdik. Hiçbiri unutulmaz ama Narin olayı çok başka sarstı…
2024 yılının en unutulmaz en sarsıcı toplumsal olayı neydi sizin için?
Evet gerçekten çok kötü toplumsal olaylar karşımıza çıktı bu sene. Hatta bu sene değil diğer senelerde de çıkmıştı annesinin kafasını kesen uyuşturucu müptezeli çocuk balkondan atmıştı kafasını yani kadın cinayetler hiç bitmiyor zaten. Benim için en çok da unutulmaz olay beyin kanaması geçirip ölümden döndüğüm zaman olmuştu. Ocak 6'sı odada beni baygın halde bulmuşlar aileler acele hastaneye götürmüşlerdi kalp krizi diye anjiyo yapmışlar doktor kalp krizi değil demiş bu sefer beyin cerrahisine götürmüşler o da bir şey yok demiş başka hastaneye götürmüşler orada görmüşler beyin kanaması olduğunu bir hafta hastanede yattım ilaç tedavisi ile kurtulur dedi sonra Ankara 'ya eve gittik başka bir doktora göründük özel doktora alelacele beni ameliyata aldı ayakta nasıl duruyor bu adam şu ana kadar ölmesi lazımdı dedi. Orada bir şok yaşadım daha sonra hastanede yatarken dudağımda uçuk çıkmıştı ameliyata gireceğim zaman doktor dedi ki enfeksiyon var ameliyatı yapamayız dedi riskli dedi dedim ameliyatı yapmazsanız da risk yok mu dedim var dedi o zaman dedim yapın öleceksem öyle öleyim en azından kurtulma şansım var dedim ilk defa ölümden korkmadım o zaman o şekilde ameliyat oldum ve sapasta Halim çıktım çok şükür hala yaşıyorum benim için en unutulmaz olay ameliyat masasında karar verdiğim gündü. Araba kullandığım için sesli mesajla yazdım bu cevabı umarım kelime hataları yoktur kontrol edemedim çünkü bu olayı da birkaç sefer daha başka yerde anlatmışımdır belki denk geldiniz bilemiyorum ama yeri geldiğinde yine bahsetmek istedim.
Seydnaya hapishanesi. Yıllardır seslerini Allahtan başka kimsenin duymadığı onca insan. Kim bilir aynı akıbeti yaşayan kaç müslüman kaç insan var daha?