Peygamberimizin Bedeninden ne cikarsa necis degildir mikrop bakteri insanlardaki gibi olmaz teri misk gibi kokar ve Peygamberimiz efendimiz büyük tahretinden sonra toprak onu yutarmis yüzü zaten güzelliği anlatılıyor idrarinda ayni şekil mikrop yok icsen sifa. Kanida sifa öyle bir güzellik o
34. Allah’ın insanlardan bir kısmını diğerlerine üstün kılması sebebiyle ve mallarından harcama yaptıkları için erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudur. Onun için sâliha kadınlar itaatkârdır. Allah’ın kendilerini korumasına karşılık gizliyi (kimse görmese de namuslarını) koruyucudurlar. Baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve (bunlarla yola gelmezlerse) dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.
Peygamberimizin Bedeninden ne cikarsa necis degildir mikrop bakteri insanlardaki gibi olmaz teri misk gibi kokar ve Peygamberimiz efendimiz büyük tahretinden sonra toprak onu yutarmis yüzü zaten güzelliği anlatılıyor idrarinda ayni şekil mikrop yok icsen sifa. Kanida sifa öyle bir güzellik o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aslinda ilki doğru anlattığı.
Nasıl yani
Peki ama bunun için test yapılmış mı ki? Neye göre temiz diyorsunuz?
Teste gerek var o Allahin elcisi hadislerde bildiriyor kendisi zaten
Hz Ömer neden hadis nakledenleri peki sopayla dövüyordu?
Hz ömer hadis nakledenleri sopayla Dövmuyordu 🙂
bı ara tekrar kabullenır bıse olmaz
Yalan atmak onlar için normal bir şey
Allahtan cc kork hocamiz ehli sunnettir sasirmis olabilir
@Berat_krc her şeyi mi şaşırarak söylüyor
Belki hafiza kaybi baslamis olabilir canim hocamda çok sey öğrendim ondan tam ehli sünnet
@berat_krc zamanında yalan söylemiş olamaz mı
Hangi konuda 1. Videodami o hadisiyle soyluyor zaten 3. Videoda hatirliyor tekrar kabul ediyor biran unutuyor canim hocam
@Berat_krc işte ben de onu diyorum insanları kandırmak için söylemiştir
Sonuç olarak itikadi düzgün cehenneme götüren bir hoca değil
@Berat_krc dinler toplumları kontrol altına almak için uydurulmuş şeyler
Aman öyle deme İslamiyete uy 5 vakti kil kurtulursun itikadin saglam oldun Allah cc inkar edenlerden olma
@Berat_krc şiddeti emreden İslamiyet mi
Nerden uydurdun 😮
@Berat_krc uyduruyorum kur-an'da yazıyor yani ayet var
اَلرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَٓاءِ بِمَا فَضَّلَ اللّٰهُ بَعْضَهُمْ عَلٰى بَعْضٍ وَبِمَٓا اَنْفَقُوا مِنْ اَمْوَالِهِمْۜ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّٰهُۜ وَالّٰت۪ي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّۚ فَاِنْ اَطَعْنَكُمْ فَلَا تَبْغُوا عَلَيْهِنَّ سَب۪يلاًۜ اِنَّ اللّٰهَ كَانَ عَلِياًّ كَب۪يراً ﴿34﴾
34. Allah’ın insanlardan bir kısmını diğerlerine üstün kılması sebebiyle ve mallarından harcama yaptıkları için erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudur. Onun için sâliha kadınlar itaatkârdır. Allah’ın kendilerini korumasına karşılık gizliyi (kimse görmese de namuslarını) koruyucudurlar. Baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve (bunlarla yola gelmezlerse) dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.
(Nisâ, 4/34)
Sen bu muhteşem ayeti kerimeyi diyor olmalisin
@Berat_krc daha çok ayet var
@Berat_krc bana kur-an'ı bilmiyorsun deme çünkü okuyorum
@Berat_krc çoğu toplama hikayeler bir kısmı da arap kültürünün din diye dayatılmasından ibaret
Bunu insan yerine koymayın be
Şunları dinlemeyin kurandan öğrenin islamı
Alimdir hocamiz akli karismis demek ki
Hmm peki
@Berat_krc Sümükü Şerif mi doğru?
Deve sidiğide öyle midir?
Peygamberimiz sadece bir vakada icmesini solemistir ole onune gelen de deve sidigi icsin dememistir bunu anlamıyorlar 😅
Öyle bir şey ilk defa duydum sakalın şerif var ama Peygamberimizin mukasasi pis degildir o anlamda solenmis olabilir tabiki
🤮🤮🤮🤮🤮