Gündem Bana bu gün hayatınızda olan üç güzel şey söyleyin? Fark etmediğimiz neler var? Zeywzeywzey Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 1 sağlıklıyım 2 Ailem güvende 3 bu gün istediğim yemeği yedim Bana bu gün hayatınızda olan üç güzel şey söyleyin? Fark etmediğimiz neler var? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sağlığım yerinde elhamdülillah gadasıAilem hayatta hepsi çok iyi Hamdolsun kimseye muhtaç değilim 0 0 Yorumla
Selin_Skn Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 1-) Sağlıklıyım2-) Ailem güvende 3-) Fenerbahçe berabere kaldı 1 1 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl İyi bi gelişme 😄 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Gündem konusunda 524 cevap paylaştı. 1. is donusu yolda uyudum.. 2. kahveye hic para vermedim3. yemege para vermedim...Baya beles bir gun gecirmisim :)) 0 4 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Ooo cidden öyle görünüyor 😄😄 yemekte ne vardı Yorumla Onemortime 1 yıl Kofte yedik ama cok kotuydu.. Birde ovmuslerdi insqnlarda damak zevki yok.. Hesqbi istedim odendi dendi.. Tek guzel tarafi buydu :))) Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl 😄😄 Afiyet oysun Yorumla Onemortime 1 yıl Tesekkur ederim :)) Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bugün başlı başına güzel bir gündü 0 1 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl 👏🏻 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hiç bir şey 0 2 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Saydırmayın bana 2 saat 😏😏 Yorumla obirgezgin1 1 yıl Tamam Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 395 cevap paylaştı. Hicbisey 0 11 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Başladı bizim mesai1 sağlıklısın2 ümidin var3 annen yaşıyor Yorumla whysosreious 1 yıl Sadece 3. Dogru Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Diğer 2 sini sen tamamla Yorumla whysosreious 1 yıl Denildigi kadar kolay olmuyo Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl 1 saçların güzel2 biraz önce biri senin için 2 güzel şey buldu (tanımadığın biri] Yorumla whysosreious 1 yıl Ruh halim berbat aq sacim istiyosa sırma gibi olsun Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Güzel mi güzel ruh halini sormadım. Seni tanımadığım halde 3 güzel şey saydım. Yorumla whysosreious 1 yıl Banane Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Nasıl istersen Yorumla whysosreious 1 yıl Aferin Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Ben senin engelini yeni açmıştım hata yaptığımı anladım. Hakettiğim yerde kal Yorumla
salamanka Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Bugün çok kötüyüm 0 5 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl İyi olan 3 şey dedim nasılsın demedim Yorumla salamanka 1 yıl İyi olan bir şey yok Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Mesela1 İnternetin var2 parmakların sağlıklı3 ü sen bul Yorumla salamanka 1 yıl Bunlar bugüne özel bir şey değil ama Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Özel olmasına gerek yok iyi olan iyidir Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Gündem konusunda 371 cevap paylaştı. Mutluym 0 3 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl 2 3? Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Tek başına dev kadro:) Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl ::) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sağlığım yerinde elhamdülillah gadası
Ailem hayatta hepsi çok iyi
Hamdolsun kimseye muhtaç değilim
1-) Sağlıklıyım
2-) Ailem güvende
3-) Fenerbahçe berabere kaldı
İyi bi gelişme 😄
1. is donusu yolda uyudum..
2. kahveye hic para vermedim
3. yemege para vermedim...
Baya beles bir gun gecirmisim :))
Ooo cidden öyle görünüyor 😄😄 yemekte ne vardı
Kofte yedik ama cok kotuydu.. Birde ovmuslerdi insqnlarda damak zevki yok.. Hesqbi istedim odendi dendi.. Tek guzel tarafi buydu :)))
😄😄 Afiyet oysun
Tesekkur ederim :))
1- Sağlıklıyım
2- Ailem güvende
3- Barındığım sıcak bir evim var
Bugün başlı başına güzel bir gündü
👏🏻
Hiç bir şey
Saydırmayın bana 2 saat 😏😏
Tamam
Hicbisey
Başladı bizim mesai
1 sağlıklısın
2 ümidin var
3 annen yaşıyor
Sadece 3. Dogru
Diğer 2 sini sen tamamla
Denildigi kadar kolay olmuyo
1 saçların güzel
2 biraz önce biri senin için 2 güzel şey buldu (tanımadığın biri]
Ruh halim berbat aq sacim istiyosa sırma gibi olsun
Güzel mi güzel ruh halini sormadım. Seni tanımadığım halde 3 güzel şey saydım.
Banane
Nasıl istersen
Aferin
Ben senin engelini yeni açmıştım hata yaptığımı anladım. Hakettiğim yerde kal
Bugün çok kötüyüm
İyi olan 3 şey dedim nasılsın demedim
İyi olan bir şey yok
Mesela
1 İnternetin var
2 parmakların sağlıklı
3 ü sen bul
Bunlar bugüne özel bir şey değil ama